Gönderen Konu: 27.05.2017 - Pendik Anatolia Saç Ekim Merkezi-4000 Greft-Yaş 28 - X-Pecia Tablet  (Okunma sayısı 24484 defa)

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
dönorunuz hala sıkıntılıymış.şimdiye kadar düzelmiş olması gerekiyordu. muhtemelen micromoturu yüksek devirde kullanmışlar.4000 greft de az bir miktar değil. haliyle bu sonuç kaçınılmaz olmuş. bazılarında dönor de şoka uğruyor. dönorun düzelmesi biraz zaman alabilir. sabırlı olmak gerek.
Evet daha uzun süre de sıkıntı devam edecek gibi. Çok detaylı resmi olmasa da ilk bir aylık süreci evde dinlenerek geçirdim ve bol bol saçımı inceleme fırsatı buldum. Donörde her ne kadar homojen alım olmasa da bu şekilde bi açıklık yoktu. Dediğiniz gibi biraz fazla hırpalandı geç toparlayacak ve şok dökülme oldu. Şok dökülme öncesinde o bölgede saç olmasına güvenerek tekrar çıkacağını düşünüyorum..

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dönor inşallah iyileşir maf olmuş merkezle görüştünüz mu

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
donore yazık etmişler
Belki de..
Donörün şimdiki yani 38. gün hali resimlerde.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dönor inşallah iyileşir maf olmuş merkezle görüştünüz mu
Görüştüm tabi ama toparlamaz diyeni duydunuz mu hiç? Bunlar da iki üç aya kalmaz düzelir diyolar.
Bu beni rahatlatıyo mu tabiki hayır..

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 aya düzeltebilir şansınız varsa

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
düzelir. çünkü dikkatli bakarsanız içi kök dolu gözenekler görülüyor sorunlu bölgede ,onların çıkması uzaması 3 ay bulur  rahat ol düzelir o..kaymak gibi değil sorunlu bölge gözenek dolu

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Son resimleri yüklüyorum 36-37 . günler..
Donör hakkında tavsiyesi olan yok mu? Sizce beklemekten başka ne yapabilirim?
Bu arada faydalı olur olmaz bilmiyorum ama fiyatı makul olduğu için denemeye değer gördüm.27. gün ilk prp mi oldum. 4. prp ye kadar on beş günde bir yapalım dediler. Bu hafta da ikinciyi olacağım. Umut işte..

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
son fotolardan da net bir şekilde görülüyor ki saçların uçları görünmeye başlamış. çıkışa hazır hepsi. 1 ay içinde çıkışlar başlar. ekim bölgesinde sıkıntı yok. ama keske dönorde de biraz temiz çalışsaydılar. şuan durum iç açıcı değil maalesef. bana göre toparlanması 2 ayı bulur.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donor konusunda şunu diyeyim orası mahvolupta orayada ektiren var en kotu ihtimal cene altındaki sakallarıdan bir kısım aldırırsın orlara ektirirsin
saçları ekmeydi dersin

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
donor konusunda şunu diyeyim orası mahvolupta orayada ektiren var en kotu ihtimal cene altındaki sakallarıdan bir kısım aldırırsın orlara ektirirsin
Bu sıkıntılı süreci tekrar yaşamaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum. 2 ay daha bekleyip gorucez donörü. 2 buçuk ay sonra nişanım var. O tarihe kadar saç ekiminden pek beklentim yok ama ekimden önceki halime kavuşmak tek dileğim. Bu konuda da fikirlerinizi soylerseniz sevinirim.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
düzelir. çünkü dikkatli bakarsanız içi kök dolu gözenekler görülüyor sorunlu bölgede ,onların çıkması uzaması 3 ay bulur  rahat ol düzelir o..kaymak gibi değil sorunlu bölge gözenek dolu
İnşallah. Biraz olsun içim rahatladı.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
uzatırsın  aşağı sarkıtırsın saçları birazda topik surersin şu bu donorde belli toplanmalar olucak 2.5 ayı gecer  baktın istenilen toplanma yok boş bir zaman donore ektirirsin sakaldan onde çıkanlar falan uzıcak orayada gecici topik kullanabilirsin
saçları ekmeydi dersin

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nişanı kurtarmak.icin topik kullanın kamufle edersiniz kesinlikle

PagaroN

• Hero Member
Moral bozmaya gerek yok bence. 2 ay kısa bir süre değil. Saç kökleriniz gelmeye başlamış. Umarım bu sürede donör bölgeside kendini bir miktar toplar. Nişan var diyorsunuz. Hayırlı olur inş. Nişan zamanı yaklaştığında topik kullanmak için saçlar yeterli uzunluğa(kısa saçlarda topik tavsiye etmiyorum) ulaştığında sizin için sıkıntı kalkar ortadan. Geçici bir çözüm olur ama günü kurtarır  :) Hayırlı olsun ekiminiz tekrar...

Facebook Twitter Instagram