Bikaç ileti sonra bugüne geleceğim arkadaşlar. Sonrasında daha yavaş ve tartışarak devam edelim istiyorum. Yorumlarınız benim için önemli. Biraz da beslenmeyle alakalı bişeyler yazayım. Tamamen int araştırmaları kaynaklı 4. günden bazılarıyla başlayıp bugüne kadar ekleyerek devam ettiğim ürünler.. Günde 2 adet x-pecia tablet haricinde takviye kullanmıyorum. Sebamed günlük şampuanım az kaldı bitince sawpoo kullanıcam. Saçlarımı günde 1 kez soğuk suyla ilave olarak da donör bölgesi kaşıntı ve yanmasından dolayı birkaç kez şampuansız soğuk suyla ıslatma suretiyle yıkıyorum. Haftada biriki kez de bakım yağı kullanıp yine haftada biriki defa elma sirkesiyle durulama yapıyorum. Kan dolaşımı için ortalama 2 hafta kuru üzüm yedim bi süredir tüketmiyorum. sık sık masaj yapmaya çalışıyorum. Günde ortama bir avuç ceviz, bir avuç badem, biraz kabak çekirdeği, 2 adet yumurta, arasıra balık, bol bol tavuk ve sebze, günde en az 2 lt su tüketiyorum. 12 yıldır sigara kullanıyordum operasyondan 4 gün önce bıraktım ve hala içmiyorum. umarım başlamam. Nekadar etkisi olur bilmiyorum ama bu ekim işine vermeye çalıştığım önem sigarayı bırakmama vesile oldu iyi de oldu. Bu çerez muhabbetine de sigaradan sonra başladım malum zor bi süreç. 14. gün şok dökülmenin başladığını farkettim ve 2 hafta içinde tamamlandı. Ekilenlerin çoğu döküldü bende. Ve malesef sol kulak arkası donör bölgede çok ciddi bir şok dökülme yaşadım ve pskolojimi baya etkiliyo. Klasik bikaç aya kadar toparlayacağını söylediler ama o bikaç ay psikoloji baya etkileniyo. Umarım toparlar. Şok dökülme sürecimden resimleri ekte paylaşıyor yorumlarınızı bekliyorum.