Gönderen Konu: 27.05.2017 - Pendik Anatolia Saç Ekim Merkezi-4000 Greft-Yaş 28 - X-Pecia Tablet  (Okunma sayısı 24466 defa)

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yeliz Hanım ve ekibinden bir süre önce geri dönüş aldım. Sanırım artık daha profosyoneller ve olumsuz yorumları araştırıp hasta memnuniyeti için uğraşıyorlar. Amaç ne olursa olsun sonuç olarak memnuniyet vaad edildiği için bence olumlu bir gelişme.
Yeliz Hanım tüm samimiyeti ile ücretsiz bir şekilde 2. bir ekim yapabileceklerini söyledi. Ben tekrardan o zahmetlere ve o görünüme girmek istemediğimden, kalem tekniği ile yapabilirseniz kabul edebilirim anca dedim. Yeliz Hanım kendi ekibinin bu teknikle ekim yapmadığını, o yüzden tamamen ücretsiz bir şekilde yardımcı olamayacağını, ama indirim yaptırabileceğini söyledi ve dediği gibi hatrı sayılır bir indirim yaptırdı. Ancak kabul etmedim. Telafi edilecekse, şartları ben belirlemeliyim bence.
Neyse, sonuç olarak Yeliz Hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
Daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Durum bu arkadaşlar takdir sizin.
Memnun muyum? Ben değilim. Tabi bu benim fikrim.
Umarım beklediğiniz sonuçları alırsınız.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Geçmiş olsun dostum  dediğin  gibi  bu saç ekimi başarısız  olmuş     para iadesi  al  vermeseler   şikayet  bildir  gerekli  kurumlara .

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok da başarısız diyemeyiz aslında.

ön tarafa daha çok ekmişler ve ön tarafta baya çıkış olmuş.vertex başarılı değil pek ama 2. bir ekim ile genel görünüşü daha sağlam hale getirebilir ektiren arkadaş bence.

Woper

• Sr. Member
Benim kişisel yorumumum ön taraf gayet iyi ama tepe noktası zaten tutma oranları zaten sancılı ufak bir ekimle sizi daha da mutlu edebilir.

AdnanN

• Hero Member
önden görüntü çok güzel bence en önemli şeyde bu.

Dr.hair

• Hero Member
saç ekiminden beklentiniz neydi bilmiyorum veya size ne vaad edildi ? ekiminiz bana kalırsa kötü degil. geçmiş olsun

Ltf

• Yeni üye
  • *
Bende Alanya’da yaşıyorum saçımı ektirmeyi düşünüyordum Ekip olarak saç ekimi için Alanya’ya geldiklerini öğrendim hatta gidip görüştüm arkamdan 2 arkadaşım daha gidip görüşmüştü fakat buradaki yorumları görünce vazgeçtim ve yine Alanya’da ektiripte ön çizgilerinden şikayetçi olan olması gerektiğinden farklı gittiğini söyleyen biriyle tanıştım hatta dava mı açsam filan diye düşünmüş bi dönem :) ama olan olmuş dedim yapacak bişey yok siz İstanbul’da yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla saç ekimi için bir çok seçeceğiniz var ama biz Alanya da yani kasabadayız ve seyahat edip saç ektirip o halde gelmek sorun oluyor keşke sizde seçim şansınız varken diğer seçenekleri değerlendirseydiniz olan olmuş artık yine de çok kötü değil saçınız

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet alanyaya açtıklarını söylemişti ikinci ekimi orda düşünüyorduk ama yaptirmadim, ben de manavgatta yaşıyorum hocam. İş sebebiyle bir süre o bolgedeydim ama 2017 manavgata dönüş yaptım. Şuan saçlar daha kötü. Seyrelme arttı. sanırım Ekim öncesi mevcut saçlar gitti baya:)

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sanırım saçlar azalınca yine arayışa girip kendimi burda ekimleri incelerken buldum:)

Facebook Twitter Instagram