Gönderen Konu: 27.05.2017 - Pendik Anatolia Saç Ekim Merkezi-4000 Greft-Yaş 28 - X-Pecia Tablet  (Okunma sayısı 24467 defa)

Reciproc

• Sr. Member
Bu doner sıkıntılarıda ne böyle,habire forumda sıkıntılı doner resimleri var.Ben iki kes saç ekimi yaptırdım ilkinde dört bin ikincide iki bin .her iki ekimdede ikinci günden itibaren doner bölgeme bakan asla ekim olduğunu anlamazdı ,sadece ekim bölgesinden anlaşılırdı ekim yaptırdığım,doner bölge üç numara traşlı gibi gözükürdü,ne yara ne bere olurdu.
Sadece bende değil ekim yaptıranların çoğu böyle gözükürdü ama şimdilerde ekim yaptıran bazı arkadaşların doner bölgeleri yüzülmüş gibi duruyor ilk andan itibaren,bu nasıl bir ahlaksızlıktır nasıl bir vicdandır,madem beceremiyorsunuz fut yapın bari,fue adı altında fut benzeri operasyon yapıyor bunlar,5000 greft alıyorlar beraberinde 10 bin greft nekroze oluyor doner bölgede,geriye 5 bin greft kalıyor kişinin kendisine,bu mudur saç ekimi,o beş bin greftte saçı uzatınca kapatır doner bölgeyi ,sizi tatmin ediyorsa bildiğiniz gibi yapın diyorum daha ne diyeyim bilemedim..

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Meşhur donör kasabı ekimciye benzer bir çalışma yapmış benim donörde de. Görünen köy kılavuz istemez ama henüz 39. gün ve biraz daha zamana ihtiyacım var deyip züğürt tesellisi yapamaya çalışayım bari napayım:) Bikaç sorum daha olacak arkadaşlar. Bu ön saç çizgisi cıvarındaki kızarıklık genelde nezaman geçiyo? Donör bölgede çıkan sivilceleri patlatmanın zararı ya da faydası nedir? Saçlarımı kulak üstü ve ense kısa olacak şekilde asker traşı gibi kestirsem sizce donör bölge nasıl görünür iyi olur mu?

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ensedeki sivilce kızarıklık donoru topladığını göstergesi aynı zamanda ekim yerinin kızarık olmasida öyle kızarıklığı geçmesi bünyeye göre değişir ama iki olay içinde tamamen geçer diye düşünüyorum

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar son fotoğrafların üstünden ortalama 1 hafta geçti. Şuan bekleme sürecinde de olsam sanırım ilerleme kaydediyo saçlar. Donör bölgemde sorun zaten daha devam edecek bikaç ay. Ama yine de küçük çıkışlar başladı dökülen alandan. Yorumlarınızı bekliyorum. Az önce çektiğim ıslak ve kuru karışık fotoları yüklüyorum.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnsallsh toparlar suan durumunuz nasil

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
kötü hala. Berberim toparlamış öncesine göre diyo ama ben çok bi değişiklik farkedemedim. Psikoloji iyi değil ama sabırla beklemeye devam. Kaç ay daha sabredebilirim onu bilmiyorum:) En kısa zamanda yeni resimler atacağım.
İlgin için teşekkür ederim Martineden 1903

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
68 gün fotoğraflarını yüklüyorum. Çıkışlar başladı gibi yavaştan. Donör toparlamaya başladı. Sorunlu sol donörde de kıpırdama var ama hala sıkıntılı umarım 2 aya düzelir beklemedeyim. Donör hariç normal seyrinde ilerliyo gibi. Yorumlarınızı bekliyorum.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
.

Madun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Farklı bir yerde sizden oniki gün önce benzer bir ekim yaptırdım. Çıkış durumunun sizinkiyle benzer olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sol kulak üstundeki açıklıkta ekimden sonra zaten  saç varmış, iki ay içinde toplayacaktır.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
80. gün resimleri. Sizce süreç nasıl arkadaşlar? Bir de yeni çıkan saçlar sizde de kıvırcık oluyo mu

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çıkışlar başlamış.. dönor sıkıntılıydı sizin şuan ne durumda, düzelme oldu mu.. çıkan saçlar kıvırcık olur diye birsey yok hocam. saçlar nasılsa öyle çıkar. yani düzse düz, dalgalı ise dalgalı. fakat söyle bir durum var. saç ekiminde en önemli hususlardan biri yöndür. ekimi yapan saç ekim uzmanı,koordinatoru,doktor her kimse mevcut saçların durumunu göz ardı ederek rastgele,sıralı,alt üst v.s kanal açıyorsa 5 ay sonra kötü bir görüntü oluşur tabi.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yok demek istediğim dalgalı değil değil de arada bazıları resmen burgulu makarna şeklinde çıkıyo:) Bazı dik çıkanlar var gibi, uzayınca biraz daha düzelir mi bilmiyorum bakalım. Donörde sorun geçmedi ama zamana ihtiyaç var gibi eskiye nazaran toparlamaya başladı bi resim ekliyorum unutmuşum onu.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir şey söylemek için henüz çok erken gibi.
Kaçıncı aydasın ?

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçların uzunca bir süre cansız görünmesi normal. ortalama 10.ayda hacim kazanmaya başlar. o zaman saçlar gerçek görüntüsüne kavuşur. şuan yolun çok başındasınız.şuanki görüntüye takılmayın bence. yalnız dönor hala kötü durumda. özensiz alınmış ve sanırım dönor de şoka uğramış. umarım ilerleyen haftalarda düzelme olur

Facebook Twitter Instagram