Gönderen Konu: 27.05.2017 - Pendik Anatolia Saç Ekim Merkezi-4000 Greft-Yaş 28 - X-Pecia Tablet  (Okunma sayısı 24464 defa)

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
Ortalama 2 aydır foruma ziyaretçi olarak katıldım ve büyük oranda paylaşımları mesajları takip ettim. Geç de olsa aranıza katılmak, sürecimi paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak istedim. Ekim yaptırdığım merkez hakkında hiç konu açılmamış olması da aranıza katılmamda etkili oldu. Şuan 38. günümde olduğum için önceki süreci parça parça resimlerle ve detaylı bilgi vererek anlatıp, sizlerin de fikirlerinizi almak isterim. Bundan sonraki sürecimi de sürekli paylaşıp iyi ya da kötü bir referans olmak istiyorum. İlk günler biraz acemi olduğum için ve yalnız yaşadığım için resimler cok iyi olmayabilir ama devam eden süreçte daha faydalı paylaşımlar yapacağım. Eklerde ilk gün resimleri ve 1 adet de ekim öncesi fotografım var. Malum özgüven sıkıntısından dolayı ekim öncesi net görünüm fazla fotoğrafım yok. Alın bölgem seyrek ve açık, tepe bölgesi de baya seyrek. Sonraki ekim fotoğraflarında ekim yapılan alan daha net görülecektir. Kısmen sıklaştırma da yapıldı. 
Hepinizi yoruma davet ediyorum. Resimleri düzenledikçe süreci anlatarak paylaşıma devam edeceğim.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devam ediyorum arkadaşlar. Ekim merkezine cahilce bir yaklaşımda bulunarak tanıdık diye gittim. Görüşme yaptım ve 1 hafta sonra operasyona girdim. Görüşmede ilgi güzel. operasyon sırasında kötüydü. Ama artık masaya yatmışsınız ve söylenecek çok birşey kalmıyor malesef. Bu sebeple aklım erdiğince ara ara sorular sorarak yanıtlar almaya çalıştım.  Ekim pendikteki merkezde yapıldı. Tüm personel bayan ve çalışanlar arasında hiç doktor yok. Merkezi kuran kişi daha önce bazı ekim yapan doktorlar yanında çalışmış, 10 yıllık tecrübesi olduğunu söyledi. Diğer çalışanları da muhtemelen kendisi yetiştiriyor.. Bu benim fikrim. Herhangi bir test yapılmadı. Donör alanda çalışılırken baya zorlandım. Kanal açma ve ekim işlemi kök almaya nazaran daha rahat geçti. Konu başlığına 4000 greft yazdım ama net olarak sayılmadı ve ısrarlı sorularımın karşılığı ortalama bir sayı söylendi yani kaç greft ekildiğini bilmiyorum. Operasyonum tek seans 8 saat sürdü. İlaçlar ve losyonu ekim merkezimden alarak akşam evime gittim. Hepimizde süreçler benzer olduğu ve konuyu biraz geç açıp özet geçmem gerektiğini düşündüğüm için soru ve yorumlarınıza karşılık cevap vermek istiyor. ikinci ve üçüncü gün resimlerimden ekliyorum. Bu arada ekim öncesi üst ve tepe bölgesi mevcut saçlarım seyrek olduğu için o bölgeleri eski saçlara zarar verilmeyecek yoğunlukta sıklaştırma yapıldı.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:08:49 Gönderen: kel mühendis »

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Önceki iletide resimlerin tamamını yükleyemedim sanırım. Bu vesileyle devam edeyim. Arkadaşlar yeni bir merkez. Forumda bahsi geçen meşhur hekimler kadar ilgi görmese de katılımda bulunursanız sevinirim. Bu saatten sonra en büyük amacım faydalandığım siteye faydalı olabilmek. Onun için paylaşım yapıyorum. Değilse ilk süreci atlattım.
Operasyonu lokal anestezi dediği iğneden önce basınçla uyuşturmaya dayanan bi yöntemle yaptılar. Faydasını baya gördüm açıkçası. Personel iyi güler yüzlü ama benim hissettiğim bizler hasta değil, müşteriyiz. Yanlış anlaşılmasın merkezi övme yada kötüleme gibi bir niyetim yok sadece hissettiklerimi paylaşıyorum. Maddi anlamda da yardımcı oluyorlar ama gönül ister ki para bi yanda kalsın da ekim sonrası ilgi alaka bi süreciniz nasıl gidıyor diye arama ya da merkeze çaya davet etme gibi incelikler olsa. Ha gidince kötü mü karşılıyorlar tabi ki hayır ama neyse uzatmayayım. Sonraki iletilerimde sizlerden soru gelmedikçe mümkün olduğunca merkezle alakalı değil de süreçle alakalı paylaşımlara devam edeceğim.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 22:09:57 Gönderen: kel mühendis »

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun lakin bu forumu ekim yapmadan once takip etmiş biri oldugunuzdan dolayi sizeelesturilerim var öncelikle ekim öncesi test yaparlar yapılmadığından bahsettiniz  ya size bir şey olsaydı Ekim'de ya ne olacaktı bu bile o merkezi tercih etmemek için önemli bir sebep diye düşünüyorum ikincisi açıklığıniza  göre net bir sayı belirtmedilerse Allah ne verdiyse ekime girmek akıl karı değil nasıl başarı saglanacak ayrıca 4000 greftde ekilmemis gibi duruyor
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 14:42:35 Gönderen: Martineden1903 »

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun lakin bu forumu ekim yapmadan once takip etmiş biri oldugunuzdan dolayi sizeelesturilerim var öncelikle ekim öncesi test yaparlar yapılmadığından bahsettiniz  ya size bir şey olsaydı Ekim'de ya ne olacaktı bu bile o merkezi tercih etmemek için önemli bir sebep diye düşünüyorum ikincisi açıklığıniza  göre net bir sayı belirtmedilerse Allah ne verdiyse ekime girmek akıl karı değil nasıl başarı saglanacak ayrıca 4000 greftde ekilmemis gibi duruyor
Teşekkür ederim. Ekimden bikaç hafta öncesine kadar buldum siteyi. Ama haklısınız biraz da anlık kararlar vererek akılsızca bir iş yaptım. Aslında kontrolde 5000 greft çıkar dedi ama bakkal hesabı. Ekimde de çok net bilgi yok. Olabilir belki de yoktur. Seyreklik aralarda baya bi ince telli saçımın olmasından kaynaklanıyor bu arada. Allah korusun masada kalsam belki kimsenin bile haberi olmazdı yani. Aklı başında biri olmama rağmen yaptığım cahilliği anlatırken bile utanıyorum ama herkese örnek ve ders olur umarım.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dostum bir kere daha yeni.. sanki saçım çıkmadı sonuç kötü gibi konuşuyorsun bekle  ve gör 7 8 ay ..kabuk dökümü sonrasına bakarız sık mı diye şuan moral bozacak bir şey göremedim fotolarda
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 15:15:54 Gönderen: ruhi mücerret »

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
dostum bir kere daha yeni.. sanki saçım çıkmadı sonuç kötü gibi konuşuyorsun bekle  ve gör 7 8 ay ..kabuk dökümü sonrasına bakarız sık mı diye şuan moral bozacak bir şey göremedim ben ekiminde gayet nizami düzgün duruyor..isimsiz yerlere ektirip iyi sonuç alanlar var forumda ..belli ki saç kalitende iyi fotolara göre
Kötü sonuç izlenimi veriyorum sanırım kusura bakmayın arkadaşlar. Henüz öyle bi sonuç çıkaramam (donörün rezilliği haricinde )sadece memnun olmadığım konular var ve  onu anlatmak istedim yanlış anlaşılmasın.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2017, 19:07:42 Gönderen: kel mühendis »

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
..

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Vaktim varken paylaşıma devam..
Biraz da kabuklar dökülünceye kadar olan ilk 10 günlük sürecimden bahsedeyim ve resim paylaşayım.
Ekimin ertesi günü donör bölgedeki bandajı çıkardım herhangi bir pansuman yapmadım. 48 saat geçtikten sonra da ilk yıkamayı evde kendim gerçekleştirdim. Çeşitli sebeplerle merkeze gidemedim ama arayarak bilgi aldım ilk yıkama videolarını dikkatlice izledim ve bir o kadar dikkatli bir şekilde uyguladım. Pişman değilim bu süreçte saçlarıma bir zarar vermeden ve kayıp yaşatmadan tüm ekim merkezlerinin önerdiği şekilde işlemleri gerçekleştirdim. Benim operasyon sonrası sürecim baya ağrılı geçti. Ağrı kesicileri kullandım ilave birkaç gün daha aldım ama 1 hafta çektim yani. Bu arada acı eşiğim düşük falan değildir ve tavsiyelere fazlasıyla uydum. 5 gün resmen koltukta oturarak uyumaya çalıştım kafamı öne eğmedim vs vs...Donör bölgemin ağrısı 1 ay boyunca devam etti 1 haftadır sadece kızarıklık, sivilce ve tahminen 2. haftadan sonra başlayan kulak arkası şok dökülmeyle uğraşıyorum. Şok dökülme demişken bu konunun detayını ilerleyen iletilerde paylaşacağım. 6 yıkamayı merkezde gerçekleştirdik. Kabuk dökme işlemlerini orda uygulamalı gösterdiler. 10. günde kabukların tamamına yakını dökülmüş ve bu ana kadar fazla ağrı dışında sürecim normal ilerledi. Sonraki 4 gün de benzer şekilde yıkama yaptım ve değişik fazla durum gözlemlemedim. Kabuklar bitmiş görüntü güzeldi. Ekteki resimler Resimler 16. güne kadardır ve sol kulak üstü donör bölgede şok dökülme başladı.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bikaç ileti sonra bugüne geleceğim arkadaşlar. Sonrasında daha yavaş ve tartışarak devam edelim istiyorum. Yorumlarınız benim için önemli. Biraz da beslenmeyle alakalı bişeyler yazayım. Tamamen int araştırmaları kaynaklı 4. günden bazılarıyla başlayıp bugüne kadar ekleyerek devam ettiğim ürünler.. Günde 2 adet x-pecia tablet haricinde takviye kullanmıyorum. Sebamed günlük şampuanım az kaldı bitince sawpoo kullanıcam. Saçlarımı günde 1 kez soğuk suyla ilave olarak da donör bölgesi kaşıntı ve yanmasından dolayı birkaç kez şampuansız soğuk suyla ıslatma suretiyle yıkıyorum. Haftada biriki kez de bakım yağı kullanıp yine haftada biriki defa elma sirkesiyle durulama yapıyorum. Kan dolaşımı için ortalama 2 hafta kuru üzüm yedim bi süredir tüketmiyorum. sık sık masaj yapmaya çalışıyorum. Günde ortama bir avuç ceviz, bir avuç badem, biraz kabak çekirdeği, 2 adet yumurta, arasıra balık, bol bol tavuk ve sebze, günde en az 2 lt su tüketiyorum. 12 yıldır sigara kullanıyordum operasyondan 4 gün önce bıraktım ve hala içmiyorum. umarım başlamam. Nekadar etkisi olur bilmiyorum ama bu ekim işine vermeye çalıştığım önem sigarayı bırakmama vesile oldu iyi de oldu. Bu çerez muhabbetine de sigaradan sonra başladım malum zor bi süreç. 14. gün şok dökülmenin başladığını farkettim ve 2 hafta içinde tamamlandı. Ekilenlerin çoğu döküldü bende. Ve malesef sol kulak arkası donör bölgede çok ciddi bir şok dökülme yaşadım ve pskolojimi baya etkiliyo. Klasik bikaç aya kadar toparlayacağını söylediler ama o bikaç ay psikoloji baya etkileniyo. Umarım toparlar. Şok dökülme sürecimden resimleri ekte paylaşıyor yorumlarınızı bekliyorum.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun. umarım tatmin edici bir sonuç alırsınız.. sıklıkla ilgili bir problemin olduğunu düşünmüyorum. şuan klasik şok dökülme dönemi. ancak dönorunuz hırplanmış biraz. mevcut durum nasıl ? bu arada anatolia da oyuncu ümit erdim ektirmişti. gayet güzel de olmuştu.. ordan duymuştum bu merkezi..

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun. umarım tatmin edici bir sonuç alırsınız.. sıklıkla ilgili bir problemin olduğunu düşünmüyorum. şuan klasik şok dökülme dönemi. ancak dönorunuz hırplanmış biraz. mevcut durum nasıl ? bu arada anatolia da oyuncu ümit erdim ektirmişti. gayet güzel de olmuştu.. ordan duymuştum bu merkezi..
Teşekkür ederim. Ben de ekim merkeziyle görüşme yapınca ümit erdim ve diğer hastalarının ekim örnek ve sonuçlarını gördüm. Resimlerde tatmin edici gözüküyordu. Doğal olarak bazı hastalar reklam yüzü olabiliyo ve merkezin gösterdiği ilgi alaka özen kişiden kişiye değişebiliyo. Ben de sıklıkla alakalı sorun olduğunu düşünmüyorum. Donorüm hala kötü durumda. Resim yüklenirken genelde hata alıyorum. İlk fırsatta devamını yükleyeceğim.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
resimlere devam...

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dönorunuz hala sıkıntılıymış.şimdiye kadar düzelmiş olması gerekiyordu. muhtemelen micromoturu yüksek devirde kullanmışlar.4000 greft de az bir miktar değil. haliyle bu sonuç kaçınılmaz olmuş. bazılarında dönor de şoka uğruyor. dönorun düzelmesi biraz zaman alabilir. sabırlı olmak gerek.

kel mühendis

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
...

Facebook Twitter Instagram