Gönderen Konu: Alopexy minoxil zam!!  (Okunma sayısı 3133 defa)

Sacsizman

• Sr. Member
Alopexy minoxil zam!!
« : 23 Mayıs 2021, 18:14:11 »
Trendyolda 3 lu 4 lu alımda tanesi 70 80 tl ye geliyordu güzel güzel gidiyordu fiyat eczane fiyatıyla aynı olmuş tane olarak 135 suan. Mavi minoxile veya bioxcin minoksidile geçmeyi düşünüyorum degistirirsem markayı gelen saçlar gidermi? Önerilerinize ihtiyacım var öğrenci adamiz aylık ödenen miktar çok oluyor ne yapabilirim?

Xeth

• Hero Member
Ynt: Alopexy minoxil zam!!
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2021, 18:47:40 »
Diğer satıcılar satıştan çekmişler. Şuan almanı önermem. Ben satıcıya sorayım nedenini
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2021, 18:55:28 »
Diğer satıcılar satıştan çekmişler. Şuan almanı önermem. Ben satıcıya sorayım nedenini
ortada kalicaz ya haber bekliyorum kardeşim senden bu arada başka markaya geçiş yapılırsa sıkıntı olurmu çıkan saçlarda

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2021, 18:57:58 »
ortada kalicaz ya haber bekliyorum kardeşim senden bu arada başka markaya geçiş yapılırsa sıkıntı olurmu çıkan saçlarda

Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama
İlk geçişte bir hafta boyunca bir gün minoxil bir gün alopexy kullanmak iyi olabilir riske girmemek adına.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2021, 20:56:04 »
Mavi olan suan inernette çoklu alımda daha ucuza geliyor tanesi 90 100 gibi

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2021, 03:41:38 »
Ben 135 vermem ağa bırakırım direk.Bu zıkkım zaten çok ucuz bir madde içine basıp kutuluyorlar.Piyasanın ekonomisine göre iş yapmasınlar.%200 kar mı olur?
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2021, 09:23:15 »
Ben 135 vermem ağa bırakırım direk.Bu zıkkım zaten çok ucuz bir madde içine basıp kutuluyorlar.Piyasanın ekonomisine göre iş yapmasınlar.%200 kar mı olur?
bende bunu diyorum aga çok ucuz olmasına rağmen ipnelik yapıyorlar. Sen ne düşünüyorsun hocam mavi kutulu olan suan 3 lu alımda 93 tl ye geliyor hepsiburadada. Bu arada bizim burda eczane var istersek eğer minox tozu getirte bilir kimyageri var duruma bakya aylık 100 tl minoxa verilmez yav bioxsin marksli mimoxami gecsek napcaz şimdi ?

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2021, 09:32:22 »
bende bunu diyorum aga çok ucuz olmasına rağmen ipnelik yapıyorlar. Sen ne düşünüyorsun hocam mavi kutulu olan suan 3 lu alımda 93 tl ye geliyor hepsiburadada. Bu arada bizim burda eczane var istersek eğer minox tozu getirte bilir kimyageri var duruma bakya aylık 100 tl minoxa verilmez yav bioxsin marksli mimoxami gecsek napcaz şimdi ?
bioxinin kötü yanı kalitesiz pgg'e sahip olması onun dışında herhangi bir sorunu yok. kafanda pullanma, kaşıntı, egzama yapabilir. bunu diğer min markaları da yapabilir fakat eğer cildin çok hassas değilse alopexy sıkıntı yaratmıyor. eğer maddi açıdan zorlanıyorsan geç derim. minin her sene gittikçe fiyatı artmaya devam edecektir, bunun bilincinde ol. en temizi toz halinde alıp kendin hazırlamak. elimdeki 5 kutu alopexy bitince kendim hazıralamaya başlayacağım. min içine ek olarak seti ve azelaik asit eklemeyi de düşünüyorum. min gibi ucuz etken bile şu ülkede zengin işi olacak, şaka gibi.

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2021, 09:48:02 »
bioxinin kötü yanı kalitesiz pgg'e sahip olması onun dışında herhangi bir sorunu yok. kafanda pullanma, kaşıntı, egzama yapabilir. bunu diğer min markaları da yapabilir fakat eğer cildin çok hassas değilse alopexy sıkıntı yaratmıyor. eğer maddi açıdan zorlanıyorsan geç derim. minin her sene gittikçe fiyatı artmaya devam edecektir, bunun bilincinde ol. en temizi toz halinde alıp kendin hazırlamak. elimdeki 5 kutu alopexy bitince kendim hazıralamaya başlayacağım. min içine ek olarak seti ve azelaik asit eklemeyi de düşünüyorum. min gibi ucuz etken bile şu ülkede zengin işi olacak, şaka gibi.

Hocam bu işte bir tuhaflık var. Diğer satıcılar satıştan çekmiş ürünleri ya zam gelecek ya da firma satışa sınır getirdi. Hâlâ haber bekliyorum satıcıdan
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2021, 09:50:26 »
Hocam bu işte bir tuhaflık var. Diğer satıcılar satıştan çekmiş ürünleri ya zam gelecek ya da firma satışa sınır getirdi. Hâlâ haber bekliyorum satıcıdan
evet hocam ben de farkettim, 4-5 satıcı vardı hepsi elini çekmiş bir anda. haber gelmesi durumunda bizi yeşillendirirseniz çok makbule geçer hocam.

Sacsizman

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2021, 12:51:42 »
Yav etken maddesi bu kadar ucuz olan birşeyi bu Allahın belalari böyle pahalı yapınca noluyor Allah aşkına. Biri vardı burda bioxsin markali olanı kullanmıştı çok fayda almıştı ya ona geçmek lazım yada normal mavi olana suan mavi olan minoxidil alopexyden daha ucuza geliyor saka gibi 90 tl hepsiburadada

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2021, 13:32:30 »
Yav etken maddesi bu kadar ucuz olan birşeyi bu Allahın belalari böyle pahalı yapınca noluyor Allah aşkına. Biri vardı burda bioxsin markali olanı kullanmıştı çok fayda almıştı ya ona geçmek lazım yada normal mavi olana suan mavi olan minoxidil alopexyden daha ucuza geliyor saka gibi 90 tl hepsiburadada

Ben üç markayı da kullandım. En uzun bioxinin'i kullandım gayet güzel etki verdi ama ppg'si oldukça kalitesiz. Fiyat bazında düşünülecek olursa alınabilir
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2021, 14:20:55 »
Arkadaşlar maalesef üzücü haber geldi.
AlopexyT minoxidil ilaç grubunda oldukları dolayısıyla internet satışı durduruldu. Geçmiş olsum hepimize. Alıp depolayanlar uzun süre bunu dert etmeyebilir.
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Tedavi sürecim;

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2021, 14:34:31 »
Arkadaşlar maalesef üzücü haber geldi.
AlopexyT minoxidil ilaç grubunda oldukları dolayısıyla internet satışı durduruldu. Geçmiş olsum hepimize. Alıp depolayanlar uzun süre bunu dert etmeyebilir.
sadge

Xeth

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 24 Mayıs 2021, 15:14:47 »
sadge

Hocam bu arada satıcı, epttavm'den satışa devam edeceklerini söyledi
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)