Gönderen Konu: Saç Ekimi İçin Uygunmuyum,Tedavi ve Merkez Önerileriniz  (Okunma sayısı 1601 defa)

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi İçin Uygunmuyum,Tedavi ve Merkez Önerileriniz
« Yanıtla #15 : 31 Mayıs 2021, 11:57:27 »
emphair i listenden çıkart diğer iki merkeze yoğunlaş derim

Medeks gökan bey doğru yönlendirmiş

Hintell hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Forumda gezindiğim süre boyunca Dr. Serkan Aygın'da ekim yaptırma kararı aldım.
Lakin hem tatil planı hemde işlerimden dolayı 17 Ağustos gününe randevu aldım.
Serkan hoca tedavi için Finasterid önermişti. Bunu eğer tablet almak istemiyorsan Spectral DNC-N Serum ve Finasteride %2.5 Gel şeklinde kullanmalısın dedi ,eğer tablet almak istiyorsan Avodart yazdı. Ben açıkçası yan etkilerini deneyip görmek istiyorum. Bu yüzden de tablet yada sprey olmasını şuan için problem etmiyorum. Sizde bu tedavi yöntemlerine şimdi den başlamalımıyım ? 2.5 ay var çünkü ekime daha. Bir etkisi olur mu ?

Bu arada planlama resimlerini ekliyorum. Sizce ön çizgi nasıl ? biraz daha öne alınıp şakaklara da girilebilir mi ? Eğer böyle planlama istersem çokmu greft gerekli olacaktır.
Böyle bir platform kuran kişilerden Allah razı olsun. Tarafsız bir yerde herkes yardımcı olmak için zaman ayırıyor. Tüm yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Mayıs 2021, 12:08:03 »
bu tam planlama değil detaylı planlama ekım günü olur tabı kendı saçlarını düçlendirsen de ıyı olur
Global Moderator

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 01 Haziran 2021, 02:53:55 »
kaç greft planlandı hocam?

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 01 Haziran 2021, 10:42:26 »
kaç greft planlandı hocam?

3600 öne 1400 tepe bölgesine olacak şekilde 5000 planlandi hocam.
  • Yaşınız 33

Alipoyrazzz

• Full Member
« Yanıtla #19 : 01 Haziran 2021, 14:22:21 »
Hintell hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Forumda gezindiğim süre boyunca Dr. Serkan Aygın'da ekim yaptırma kararı aldım.
Lakin hem tatil planı hemde işlerimden dolayı 17 Ağustos gününe randevu aldım.
Serkan hoca tedavi için Finasterid önermişti. Bunu eğer tablet almak istemiyorsan Spectral DNC-N Serum ve Finasteride %2.5 Gel şeklinde kullanmalısın dedi ,eğer tablet almak istiyorsan Avodart yazdı. Ben açıkçası yan etkilerini deneyip görmek istiyorum. Bu yüzden de tablet yada sprey olmasını şuan için problem etmiyorum. Sizde bu tedavi yöntemlerine şimdi den başlamalımıyım ? 2.5 ay var çünkü ekime daha. Bir etkisi olur mu ?

Bu arada planlama resimlerini ekliyorum. Sizce ön çizgi nasıl ? biraz daha öne alınıp şakaklara da girilebilir mi ? Eğer böyle planlama istersem çokmu greft gerekli olacaktır.
Böyle bir platform kuran kişilerden Allah razı olsun. Tarafsız bir yerde herkes yardımcı olmak için zaman ayırıyor. Tüm yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Avodarti kaç günde bir önerdi?

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 01 Haziran 2021, 15:42:21 »
Avodarti kaç günde bir önerdi?

Herhangi bir gün önerisinde bulunmadı. Tablet kullanırım dersen Propecia'dan daha etkili ben günde bir tane içiyorum dedi.
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram