Herkese merhabalar,
Yaşım 32. Uzun süredir saçlarım bu şekilde açıkçası bu zamana kadar bir tedavi yöntemi denemedim. Fakat son zamanlarda bu yaşlarda saçsız gezmeninde mantıksız olduğunu düşünmeye başladım. Sac ekimi için İstanbul düşünüyorum fakat firma konusunda kararsızım. Esteworld ile görüştüm önümüzdeki hafta emphair ile görüşeceğim birde forumda bir kaç konu gördükten sonra medeks ile görüşmeyi düşünüyorum. Esteworld fiyat olarak yüksek terimler söylüyor. 20.000 tl ye de hoca var 5.500 euro ya da diyorlar. Bana bundan dolayı sıcak gelmedi. Donör bölgenin iyi olduğunu 2 seansı da kaldıracağını söylüyorlar. Fakat benim en büyük korkum mevcutta olan saçları korumak ve güçlendirmek. Üstler çok cansız ve inceldiler. Yanlar ve ense iyi durumda. Yeni biotin kullanmaya başladım. Mevcut saçlara zarar vermeden olanı da güçlendirerek açıkçası her erkek gibi dolgun saçlarım olsun istiyorum. Önümüzdeki hafta İstanbul'da olacağım sırf bunun için. Bu kliniklerden başka önereceğiniz yer varmidir. Ve mevcut saclar için önereceğiniz tedavi yöntemlerini okumak isterim. Aklımdaki sac ekiminden sonra düzenli prp yaptırmak dermaroller,biotin vs gibi takviyeler kullanmak ve sağlıklı serum ve şampuanlar kullanmak. Dogrumudur sizcede. Eger dogru ise neler kullanmam gerektiği ile ilgili önerilerinizi rica ediyorum.