Gönderen Konu: Minoxidil losyon ve tab  (Okunma sayısı 1813 defa)

Alfaromeo

• Full Member
Ynt: Minoxidil losyon ve tab
« Yanıtla #15 : 24 Mayıs 2021, 11:19:14 »
2020 aralık sonunda çekmiştim şu fotoları, tedaviden önce.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 24 Mayıs 2021, 11:19:49 »
Yaş saç dökülmesinde önemlidir bu yasa kadar iyi gelmis demek istemistim.İlaveten 43 yaşında biri olarak ve birçok etkeni kullanmış biri olarak sevgili kardeşim takdir edersin ki tecrubem var ufak da olsa :) Öyle bir açıdan atmışsın ki sadece ön bölge ve minyaturlesmeler cok yogun belli degildi vertexteki hafiften seyrelmeyi atmamışsın tavsiyem flashli ve net fotograf at ki bizleri de yaniltma.Az buçuk su tedavilerden anlayan herkes bilir ki on bolge ve sakaklarda geri dönüş almak veya olani guclendirmek cok ama cok zordur.Sac ekimi yaptirma demiyorum ama dht blockeri kullanmis biri olarak tavsiye etmiyorum ki yıllarca kullandim yan etkiler illa cinsellik olarak da düşünme.Dökulmen agresif değil daha dogal etkenler kullan karbonhidrat ve sekeri bırak açılma olursa da ekimle halledersin
[/quote

Hocam yorum kısmına bir göz atsan vertexi flahslı olarak atmışım.
Ben yazdığımda yoktu ondan görmemişim kardeşim
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #17 : 24 Mayıs 2021, 11:21:20 »
..

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #18 : 24 Mayıs 2021, 11:22:35 »
..

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 24 Mayıs 2021, 11:24:46 »
İgneleme yapmani tavsiye ederim dermastamp ile.Minoxidilin icine 8 adet minoxidil karıştırıp 5 6 saat karıştiktan sonra süzüp tortusunu alıp kullanabilirsin hem en az yan etkiyi görürsün hem de topikal manada en yuksek etkiyi alırsın
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #20 : 24 Mayıs 2021, 11:26:26 »
Ben yazdığımda yoktu ondan görmemişim kardeşim

Ola bilir. Şimdi tüm vertexten çekilen fotoları attım konuya. 2 ci sayfada Hepsi var bakarsınız lütfen 

Alfaromeo

• Full Member
« Yanıtla #21 : 24 Mayıs 2021, 11:28:22 »
İgneleme yapmani tavsiye ederim dermastamp ile.Minoxidilin icine 8 adet minoxidil karıştırıp 5 6 saat karıştiktan sonra süzüp tortusunu alıp kullanabilirsin hem en az yan etkiyi görürsün hem de topikal manada en yuksek etkiyi alırsın

Hocam çok tesekkur ederim. 1 saat sonra size geri dönüs edeceğim.  Özele bakarsıznız lütfen. Şimdi çok yoğun işlerim.. size bir daha tesekkur ederim

m1511

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 10 Temmuz 2021, 19:03:04 »
Alfa Romeo bana ekim yapan doktor da minoxidil tablet 2.5 mg önerdi. Bir bilgiye ulaşabildin mi döngü yapıyor muymuş? Ayrıca Türkiye'de bulunmuyor bu ürün senin bir kaynağın var mı?

Facebook Twitter Instagram