Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Salvador - 24 Mayıs 2021, 03:06:49Yaş saç dökülmesinde önemlidir bu yasa kadar iyi gelmis demek istemistim.İlaveten 43 yaşında biri olarak ve birçok etkeni kullanmış biri olarak sevgili kardeşim takdir edersin ki tecrubem var ufak da olsa Öyle bir açıdan atmışsın ki sadece ön bölge ve minyaturlesmeler cok yogun belli degildi vertexteki hafiften seyrelmeyi atmamışsın tavsiyem flashli ve net fotograf at ki bizleri de yaniltma.Az buçuk su tedavilerden anlayan herkes bilir ki on bolge ve sakaklarda geri dönüş almak veya olani guclendirmek cok ama cok zordur.Sac ekimi yaptirma demiyorum ama dht blockeri kullanmis biri olarak tavsiye etmiyorum ki yıllarca kullandim yan etkiler illa cinsellik olarak da düşünme.Dökulmen agresif değil daha dogal etkenler kullan karbonhidrat ve sekeri bırak açılma olursa da ekimle halledersin[/quoteHocam yorum kısmına bir göz atsan vertexi flahslı olarak atmışım.Ben yazdığımda yoktu ondan görmemişim kardeşim
Yaş saç dökülmesinde önemlidir bu yasa kadar iyi gelmis demek istemistim.İlaveten 43 yaşında biri olarak ve birçok etkeni kullanmış biri olarak sevgili kardeşim takdir edersin ki tecrubem var ufak da olsa Öyle bir açıdan atmışsın ki sadece ön bölge ve minyaturlesmeler cok yogun belli degildi vertexteki hafiften seyrelmeyi atmamışsın tavsiyem flashli ve net fotograf at ki bizleri de yaniltma.Az buçuk su tedavilerden anlayan herkes bilir ki on bolge ve sakaklarda geri dönüş almak veya olani guclendirmek cok ama cok zordur.Sac ekimi yaptirma demiyorum ama dht blockeri kullanmis biri olarak tavsiye etmiyorum ki yıllarca kullandim yan etkiler illa cinsellik olarak da düşünme.Dökulmen agresif değil daha dogal etkenler kullan karbonhidrat ve sekeri bırak açılma olursa da ekimle halledersin[/quoteHocam yorum kısmına bir göz atsan vertexi flahslı olarak atmışım.
Ben yazdığımda yoktu ondan görmemişim kardeşim
İgneleme yapmani tavsiye ederim dermastamp ile.Minoxidilin icine 8 adet minoxidil karıştırıp 5 6 saat karıştiktan sonra süzüp tortusunu alıp kullanabilirsin hem en az yan etkiyi görürsün hem de topikal manada en yuksek etkiyi alırsın