Merhaba arkadaşlar. Minoxidil losyon döngü yapıyor, bilinen bir şey.
Oral minox kullanıp döngü gören oldumu hiç? Oral derken tablet formu diyorum.
Tablet formu şakaklar dahil, ön saç çizgisinde gayet başarılı, hatta kafa derisinin her yerinde saç cıkışları mümkün olası bir şey minox tabletle, tabi dht blokerle kullanıldığı zaman çok etkili. yabanci formlarda , düşük dozlarla başarı elde eden 10 larca insan var.
2.5 mg en fazla 5 mg dozla çok etkili sonuçlar elde edenler gördüm. Çarpıntı nedeni ile 2.5 mg en yan etkisiz dozaj . 5 mg bile çarpintiya neden olmaz.
10 mg ve fazlası carpintiya ,kalb problemlerine yol aça bilir.
Eğer forumda oral tablet min kullananlar varsa lütfen fikirlerini bildirsinler,
bırkatıktan sonra döngü oluyormu
yavaş yavaş dozu azaltarak bırakırsak çıkan saçlar dökülürmü.
yada kullanılan zaman kaçıncı ayda döngü oluyor. ? 🙄
Ama sorun ve aklımı kurcalayan soru şuki oral tablet düşük doz kullanırsam losyondaki topikal kullanımdaki gibi döngü ola bilirmi . ?
Şu soylediğim tablete ait, losyonun topikal kullanımını biliyorum, ve ömür boyu kullanılan bir şey topikal kullanımda.
(losyonu ağızdan oral alıpda yan etkiler ve döngü yaşayanlar sizlerinde fikir ve yorumlarınız faydalı ola bilir.)
30 yaşındayım dht blocker kullanıyorum. NW 2 yim? Şakaklarım ve alın saç zigisinde olan seyrekliyi nasıl kurtara bilirm 😕🙁. Şu fotoğraflar dht blocker kullanmadan 5 ay önce çekilmiş. Tedavimin 20 ci gunundeyim bu gun. Yorum önerilerinizi bekliyorum 😔🙂