Gönderen Konu: Minoxili azaltmak istiyorum  (Okunma sayısı 1687 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Minoxili azaltmak istiyorum
« Yanıtla #15 : 28 Mayıs 2021, 12:25:23 »
 azaltınca faydada azalıcaktır.bloker bir losyonla donusumlumu kullansan diye dusundum bir an ama minox kullanıp sonrada baska bir losyonla donusumlu kullanan bir ornekte yok elimizde.baska damar acıcı dolaşımı hızlandırıcı maddeleri 3 ayda bir mezoterapi olarak alabilirsin ama oda günlük minox kullanımının ne kadar yerini tutucak.minox azaltmak yerine kalbe zararlı olan diğer şeyleri azaltmayı denesen yada bunu bir dr gozeteminde kullansan.

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 28 Mayıs 2021, 12:38:40 »
azaltınca faydada azalıcaktır.bloker bir losyonla donusumlumu kullansan diye dusundum bir an ama minox kullanıp sonrada baska bir losyonla donusumlu kullanan bir ornekte yok elimizde.baska damar acıcı dolaşımı hızlandırıcı maddeleri 3 ayda bir mezoterapi olarak alabilirsin ama oda günlük minox kullanımının ne kadar yerini tutucak.minox azaltmak yerine kalbe zararlı olan diğer şeyleri azaltmayı denesen yada bunu bir dr gozeteminde kullansan.

Aminexil diye bi madde var onu iceren maddeli lorealin falan serumlari var mesela 4gunde 1 oyle bisey kullansam en azindan miktar azalir. Belki dokulme artmazsa ileride 3gunde 1 e falan indiririm. Lorealin denser hair serumu da var o da iyi gelebilir belki
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Mayıs 2021, 14:28:20 »
 amenixil kullandım zamanında aman aman bişi değil.epucial biraz minoxa yakındı oda uzun donemde fayda veriyor ve pahalı japonların buldukları minoxidilvari 2 yeni saç uzatma ajanı vardı neydi adları adanose b_2  bilmem ne falan o taz bir isimleri vardı sanırım minoxidille beraber spectral dncde denendi ondanda bişi çıkmadı.prp tarzı igf tarzı bir uygulama arastırabilirsin ozellikle igf buyume faktoru var içinde minoxta buyutur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #18 : 28 Mayıs 2021, 20:23:47 »
her gün değil 2 3 günde 1 kullan benimde 2 yıl olcak 2 günde 1 kullanıyorum bazen kaşıntı azaltmak için falan
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 28 Mayıs 2021, 21:41:38 »
amenixil kullandım zamanında aman aman bişi değil.epucial biraz minoxa yakındı oda uzun donemde fayda veriyor ve pahalı japonların buldukları minoxidilvari 2 yeni saç uzatma ajanı vardı neydi adları adanose b_2  bilmem ne falan o taz bir isimleri vardı sanırım minoxidille beraber spectral dncde denendi ondanda bişi çıkmadı.prp tarzı igf tarzı bir uygulama arastırabilirsin ozellikle igf buyume faktoru var içinde minoxta buyutur

Hocam bu kadar yuksek maliyetli tedavilere yonelmek istemiyorum su asamada. Kendi basima elimden geldigince bir seyler yapmak istiyorum. Daha once ben de kerastasenin aminexil serumunu kullanmistim simdi arastirinca gordum. Pek bi etkisi olmamisti diye hatirliyorum. Suan loreal denser haire daha yakinim gibi.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 28 Mayıs 2021, 21:42:38 »
her gün değil 2 3 günde 1 kullan benimde 2 yıl olcak 2 günde 1 kullanıyorum bazen kaşıntı azaltmak için falan
Benim de hedefim o ama uzun bi surece yayicam onu. Ilk basta 4gunde 1 sonra 3gunde1 gibi
  • Yaşınız 21

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2021, 10:57:25 »
 hocam minoxu azaltında yerine koycak bişiyin yok.faydanında azalacağını duusunerek azalt.az olanın içine kırmızı biber hapı at retonik azelikasitlerle kullan dermollerle kullan
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Nedensaç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 29 Mayıs 2021, 17:54:37 »
Merhaba arkadaslar. Yaklaşık 2yildir duzenli hicbir gun aksatmadan aksamlari 8 fis kadar minoxil kullaniyorum fakat artik çarpıntı cok rahatsiz etmeye basladi. Minoxil kadar etkili bir maddenin olmadığını biliyorum fakat bunun yerine koyabileceğim baska topikal sivi var mi sizce. Mesela 3gunde 1 minoxil yerine o siviyi kullaniyim. En azindan azaltmis olurum. Kafeinli sivilar var buyumeyi arttiran fakat o da kafeinli oldugu icin carpinti yapmaz mi?
Minoxilin döngü yapıp yapmaması saç yogunlugu ile ilgili mi acaba? Döngü yaşamadım diyorsunuz bu bağlamda sizin saçta seyreklik söz konusu mu? Agresif dökülmeniz var miydi? Agresif dökülmesi olanlarda mi döngü oluyor acaba?
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2021, 18:02:07 Gönderen: Nedensaç »
  • Yaşınız 29

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 29 Mayıs 2021, 19:54:13 »
 her saçın kendi içinde donguleri vardır.minox fazını tamamlamak uzere olan saçın dokulmesini hızlandırıp dısarı iter alttan yenisi gelir.dongu genetik dokulme agresifliğine hafifliğine bakmaz.saç gurse goze çok batmıyor çok seyrekse goze batıyor dongu

Facebook Twitter Instagram