Gönderen Konu: Medeks'de saç ektirenler bi bakabilir mi?  (Okunma sayısı 1237 defa)

metinarli87

• Jr. Member
  • **
Medeks'de saç ektirenler bi bakabilir mi?
« : 22 Mayıs 2021, 20:27:08 »
Arkadaşlar merhaba, bu Medeks'de saç ektiren arkadaşlar ekim sürecinden memnun mu acaba? Bir de ekim yapılan ortam serin bir ortam mı acaba? Kök alımı 2 saat ekim 5 saat falan sürüyor bildiğim kadarıyla. Bu sürede ne yapıyorsunuz acaba nasıl geçiyor yani? Ben de biraz terleme problemi var orada ortam serin değilse ve tepemde 2-3 kişi bunalır mıyım acaba diye korkuyorum biraz

Alpha

• Hero Member
Ynt: Medeks'de saç ektirenler bi bakabilir mi?
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2021, 23:25:37 »
Tek derdin bu olsun dostum  :) benim bildiğim ameliyathanelerin hepsinde soğutucu havalandırmalar olur bahsettiğin gibi sıcak bir ortamla karşılaşman mümkün değildir diye düşünüyorum.

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2021, 23:50:38 »
Oldukça ferah bir işlem odaları  mevcut soğutma sistemi de gayet iyi idi

SOMALI35

• Full Member
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2021, 23:52:47 »
Ferah bir ortam 5 ameliyat odasi var 1 i ufakti Ama digerleri genis Ben usudugumu hatirliyirum bir ara..
  • Ekim Tarihi: 22.042021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 44

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2021, 00:24:59 »
Günde  kaç Ekim yapıyorlar 

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2021, 10:18:08 »
Bunu bende sormuştum en fazla 4 hasta alıyoruz dış ekip ile çalışmıyoruz bu yüzden ekibimiz  maksimum günde 4 hasta alıyor aksi taktirde işin kalitesi düşer diye bir cevap almıştım

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2021, 10:33:30 »
Normalde referans olmaktan haz etmem ama bende medekste ektirdim iyi ki ektirmişim konumu inceleyebilirsiniz tavsiye edermisin diye soraraanız gözüm kapalı ederim ama cerrahi bir işlemdir neticede

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2021, 11:02:34 »
Gözlemlediğim kadarıyla işini önemseyen özenen bir merkez fiyatı uygun uygun fiyatına göre kalite anlamında ekimlerine bakınca ellerinden geleni yapmışa benziyorlar.

vinyj

• Full Member
« Yanıtla #8 : 28 Mayıs 2021, 12:14:18 »
Normalde referans olmaktan haz etmem ama bende medekste ektirdim iyi ki ektirmişim konumu inceleyebilirsiniz tavsiye edermisin diye soraraanız gözüm kapalı ederim ama cerrahi bir işlemdir neticede

senin saçlar harika oldu hocam maşallah saç ekimi harici ne kullandın ?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Mayıs 2021, 20:31:38 »
Muhtemelen bütün merkezlerde klima vardır açılmasını talep edersin. Medeks forumda yeni bir merkez ekimlerini takip edip siz kararr verin .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

sskarakus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 29 Mayıs 2021, 20:50:57 »
1 ay önce ben de ektirdim oraya . Şişlide bir plazada . O yüzden ısıtma soğutma sorunları yok . Lüks bir plaza sonuçta . Ayrıca beni güneş görmeyen bir odaya alın dersen yardımcı oluyorlar . Ben öyle yaptım . Bazıları güneş alıyor. Buna dikkat edersen sorun yaşamazsın

metinarli87

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 29 Mayıs 2021, 21:02:26 »
yorum yapan herkese teiekkürler bu hafta ektirmeyi planlıyorum inşallah güzel sonuçlar alır biz de paylaşırız :)
  • Ekim Tarihi: henüz ektirmedim
  • Ekim Merkezi ismi henüz ektirmedim
  • Greft Miktarı henüz ektirmedim
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi kullanmıyorum

metinarli87

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 29 Mayıs 2021, 21:05:08 »
1 ay önce ben de ektirdim oraya . Şişlide bir plazada . O yüzden ısıtma soğutma sorunları yok . Lüks bir plaza sonuçta . Ayrıca beni güneş görmeyen bir odaya alın dersen yardımcı oluyorlar . Ben öyle yaptım . Bazıları güneş alıyor. Buna dikkat edersen sorun yaşamazsın

hocam PRP hediyesi oluyor mu acaba Medeks'in ya da ayrıyeten yapıyorsa ücreti ne kadar ? Bir de hocam ertesi gün yıkamaya mı gitmemiz gerekiyor yoksa evde yapılabilecek bir işlem mi acaba? Hayırlı olsun bu arada insallah güzel sonuçlar alırsınız siz de bizlerde :)
  • Ekim Tarihi: henüz ektirmedim
  • Ekim Merkezi ismi henüz ektirmedim
  • Greft Miktarı henüz ektirmedim
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi kullanmıyorum

Yksl

• Yeni üye
  • *
  • akl saç ekimi
« Yanıtla #13 : 30 Mayıs 2021, 01:07:50 »
hocam PRP hediyesi oluyor mu acaba Medeks'in ya da ayrıyeten yapıyorsa ücreti ne kadar ? Bir de hocam ertesi gün yıkamaya mı gitmemiz gerekiyor yoksa evde yapılabilecek bir işlem mi acaba? Hayırlı olsun bu arada insallah güzel sonuçlar alırsınız siz de bizlerde :)
Bana prp ilaçlar konaklama transfer ve ekim olarak 12 bin tl verdiler hepsi içinde sizin fiyatiniz nedir icinde sadece ekim mi var
  • Ekim Merkezi ismi akl saç ekimi merkezi

sskarakus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 30 Mayıs 2021, 13:36:08 »
2 seans prp fiyata dahil yani ücretsiz . Ekimden 3 gün sonra ücretsiz yıkama yapıyorlar daha sonra 10. Gün de kabuk dökme işlemi için gidiyorsun sonra bir işin kalmıyor merkezle .

Facebook Twitter Instagram