Dostum öncelikle o koyduğun before afterlar reklam paylaşımlarıdır .standart bu şekilde sonuçları olan bir yerse hiç durma git ektir ama hiç sanmıyorum.
Birde dayının doktor olması onun ekim yaptığını ve bu işlere hakim olduğunu göstermez büyük ihtimalle ekibi vardır onlara yaptırıyordur.
Ayrıca bu işler tanıdık ,akraba,doktor vs lere bakmıyor.ekim işini bir restorant yemeği gibi düşün ,her restorant aynı şekilde aynı yemeği yapmıyor sen ne kadarda akrabana gitsen ordaki standart yapılan işin aynısı sanada yapılacaktır.
Burda böyle bir konu açmam senin aklı başında bir insan olduğunu gösteriyor ,çoğu insan anlattığın durumda bir dk bile düşünmez hemen saç ekimi yapan dr akrabasına gider, özel bir ilgi göreceğini düşünür ama bence hiçte öyle olmaz.
Sonuçta bu ekim merkezlerinin alayı çok güzel ekim yaptığını düşünüyorlar senin için ne gibi bir değişiklik yapacaklar ki
Ama diyorsanki ben çok araştırdım attığım resimlerdeki gibi sonuç alıyorlar o zaman bende derimki dostum ektir bizde burada sonucunu görelim, belki bu sayede iyi bir yer keşfetmiş oluruz