muhtemelen değildir hocam ozaman çünkü hassasiyet hiç yok yaglanma var onuda jimonaski sanıyorum tukurdugum coranasi yüzünden hastaneye gidemiyoruz. Finasteridde 1. Veya durums göre 2. Ayda test yaptırmaya gidicem ozaman daha iyi anlaşılır diye umuyorum
Hacım benzer durumu, endişeyi evvelki sene ben de yaşadım. Oral olmasa da, min dut, miracle losyon şeklinde dozajları biraz sertleştirdiğim bi tdaavi uyguluyordum o dönem. Göğs ucu yumuşaklaşdı, pofuduklaştı biraz. Tedaivyi bıraktım ürologa göründüm birşey yok demişti. Sonra 2-3 kilo kaybedip normal alıştığım kilolara döndüğümde bir sorun da olmadığını anladım kendimce. Tabi ilaçları bıraktıktan sonra da düzelmiş olabilir ama ben yağ oranının biraz artmasındn kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki brnim bahsettiğim süreç 3 ay flndı. Hele ki 2 haftada büyük bir sorun olduğnu sanmıyorum, çok erken çünkü.
Söylediklerim içini rahatlatsın fakat, en kısa sürede doktora görün lütfen. Nihayetinde senin vücut tipini görüp edip yorum yapmış değiliz.