Saç Ekimi Sonuçları
Abi nerden buluyorsunuz böyle boş boş konuları, finasterid ile alakalı yazınca ciddi bir şey soracaksınız sanıyoruz. Normal insan gibi su ile iç sende o zaman yani neden bunun için konu açma gereği duydunuz?
sağlığın senin için bir önemi yok gibi insan yanlışlıkla yaptığı şeyi telaslanip acaba birsey olacak diye korkuyor soracak yer arıyor bu çok normal gelip burda saçma sapan konuşup tartismaya yer arama dostum görüldü atıp gecersin yorum yapmak zorunda değilsin
Böyle boş bir şey olduğunu bilsem zaten tıklamazdım bakmak için. Ayrıca sağlık hepimiz için önemli tabiki de hapı yuttuktan sonra senin gibi değişik fantezilerde bulunmuyorum dostum. Su ile içiyorum ve çok şükür bir sıkıntı olmuyor sana da öneririm. Ha bu arada senin sorunda da sağlık ile ilgili bir tedirginlik ya da korku yok, ilacın etkisini kaybedip kaybetmeyeceğini sormuşsun. Ne yazdığını da okuyabiliyorsundur umarım.
alel acele ile farklı soru sormuş olabilirim sana açıklama gereği duymuyorum girdin baktin konuya yazmak zorunda değilsin çıkar isine bakarsın adamın tepesine attirip tartismaya yer arama, yaz diye seni zorlamiyoruz neyi nasil kullandigin ilgi alanimda değil
Arkadaş doğru söylüyor elli konu açtın ellisi de boş kardeşim bu kadar takıntılıysan uzaklaş kullanma hasta eder bu seni ne finasteridmiş yav