Gönderen Konu: Ekimden Sonra Saça Masaj  (Okunma sayısı 581 defa)

iraquois

• Jr. Member
  • **
Ekimden Sonra Saça Masaj
« : 19 Mayıs 2021, 23:53:10 »
Merhaba arkadaşlar. Bugün öğrendiğim bir şey var ki o da saça masaj yapmak gerektiği. Saç ekim merkezi söylemiş ama dikkat etmemişim eski konuşmalara bakınca. Şu an ekimden sonraki 28. gün ve ben saça hiç masaj yapmadım yıkama haricinde. Bunun büyük etkisi olacak mı sizce köklerin çıkmasına.

Alpha

• Hero Member
Ynt: Ekimden Sonra Saça Masaj
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2021, 23:58:28 »
alakası yok bence .ekilen saça masaj çok mantıksız sonuçta kanlanma olsun diye masaj yapılıyor ,saç ekiminden sonra zaten en az üç ay boyunca kan kafaya hücum ediyor  :) üstüne masaj yapsan ne işe yarayacakki Belkide zararı olur bilemezsin.
Benim bildiğim dişli tarakla kafa derisini tarayın diyorlar çıkışları hızlandırmak için Bak işte o işe yarayabilir.

iraquois

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2021, 00:40:43 »
Masaj olayı saçı kalınlaştırıyormuş diyenler var. Bakalım ekildiğinden beri uzamayan saçlar var dedim acaba masaj mı istiyorlardı öldürdük mü onları :)). Dediğiniz gibi inşallah sıkıntı olmaz tekrar yaşamak istemem süreci :)
  • Ekim Tarihi: 21.04.2021
  • Ekim Merkezi ismi Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Evocapil Tablet

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2021, 17:26:28 »
Yap tabi hatta hep yap hep diri tut yapma diyenlere bakma
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Facebook Twitter Instagram