Gönderen Konu: plastik cerrah serdar gökrem 750 greft manuel ön çizgi  (Okunma sayısı 31738 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: plastik cerrah serdar gökrem 750 greft manuel ön çizgi
« Yanıtla #76 : 12 Aralık 2017, 15:18:35 »
ıslak ve ışık altıda ekliyorum 8.ay not genetik dökülme yok yaş 37 1.foto ışık altı doğal taranmamış.2.foto ıslak banyo 3.foto cam önü geriye hafif jöleli taralı 4.foto cam önü dağınık normal hali, sürecim bence tamamlandı 750 greftle bundan iyisi olmazdı diye düşünüyorum.. ön kısmı serdar hocaya emanet etme nedenim plastik cerrah olması ,doğallık ve sıklıktan 750 greft için çok memnun kaldım ..ama temple yapmaması beni biraz düşündürüyor gerçi bende söylemeyi unuttum hatalıyım  onun harici memnunum.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 15:57:37 Gönderen: ruhi mücerret »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 12 Aralık 2017, 15:43:24 »
sizce ekimde fark yaratılmış mı ? benim için önemli olan bu.. dışardan bakan gözlerin bu konuda yorumları önemli bunu soruyorum

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 12 Aralık 2017, 15:51:44 »
kesinlikle yaratmış,ilk fotoğrafınız ve sonfotoğrafınıza bakarak anlayabiliyoruz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 12 Aralık 2017, 15:56:31 »
sizce ekimde fark yaratılmış mı ? benim için önemli olan bu.. dışardan bakan gözlerin bu konuda yorumları önemli bunu soruyorum

Fark yaratmaz mı? Saç var hemde çok var ama ön çizgi çirkin bir sac çizgisi... 3 yaşındaki sümüklü bebeklerdeki gibi on ortada sivri sakaklara dogru genişleyen bir çizgi..(benzetme mizah içerir alınma)

Şimdi ise gayet maskülen bir çizgi sözkonusu... saç ekimi için en ideal saçlara sahipmişsin bunuda değerlendirmişsin. Geniş açıklıklar İçin çoğu zaman saç ekimi keli örtmek amaçlı yapılan bir operasyon olur iken sizinki gibi malzemenin yeterli ve kaliteli olduğu az açıklıklar İçin biçilmiş kaftan.. güle güle kullan.

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 12 Aralık 2017, 16:14:42 »
ekimde greftlerin yerleşimi çok sıra dışı geldi bana.şerit halinde farklı açılarla çizgi şeklinde ve arada büyük boşluklarla grefttende tasarruf edilerek bir ekim gerçekleşmiş.detaylı foto görebilirmiyiz acaba biraz flu geldi fotolar saç diplerini de görebilirsek güzel olur zira bu tarz bir ekim eğer greftten tasarruf sağlıyor ve sık gösteriyorsa gerçekten çok çok başarılı bir çalışma

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 12 Aralık 2017, 16:26:09 »
ekimde greftlerin yerleşimi çok sıra dışı geldi bana.şerit halinde farklı açılarla çizgi şeklinde ve arada büyük boşluklarla grefttende tasarruf edilerek bir ekim gerçekleşmiş.detaylı foto görebilirmiyiz acaba biraz flu geldi fotolar saç diplerini de görebilirsek güzel olur zira bu tarz bir ekim eğer greftten tasarruf sağlıyor ve sık gösteriyorsa gerçekten çok çok başarılı bir çalışma
bu var dün 3 no yaptım saçı cam önü en neti ışık direk önden benim greftler hep 3 lü 4 lü öne ekilen saçlar kalın telli o boşluklar olsada dolardı diye düşünüyorum ama bence boşluk yoktu saçlar kalın telli 2.fotoda cepheden 3 no görüntüsü
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 16:36:10 Gönderen: ruhi mücerret »

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 12 Aralık 2017, 17:25:12 »
çok iyi görünüyor maşallah.tabii 3 lü 4 lü greftler bu ekimi yaklaşık 1000 grefte yaklaştırır belki geçer.peki bu çoklu greftleri bölme gibi bi işlem yapılıyor mu.birde dr bey vertex te nasıl acaba bilginiz var mı? teşekkür ederim cevaplarınız için
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 17:34:11 Gönderen: zeus79 »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 12 Aralık 2017, 17:38:36 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1713.0 buna bak derim ben bundan cesaretle gittim kendisi yakın arkadaşım...serdar hoca bence açık saçsız bölgelerde başarılı bir cerrah ben hocanın canlı sonuçlarını gördüğüm için gittim bir de bu arkadaşımdan izin alıp konusunu açtım noorwod 6 lar için ..ayrıca benim saç kaliteli donör 8 bin var şuan  ve genetik dökülme yok  ve yaş 37..bu illa sizde bu sonuç  olur anlamına gelmez kimseyi yanlış yönlendirmek istemem .ama hocanın şöyle bir artısı var yaparım derse yapar herkese ekmez bu konuda kesinlikle güvenilir ..
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 17:54:04 Gönderen: ruhi mücerret »

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 12 Aralık 2017, 17:56:13 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1713.0 buna bak derim ben bundan cesaretle gittim kendisi yakın arkadaşım...serdar hoca bence açık saçsız bölgelerde başarılı bir cerrah ben hocanın canlı sonuçlarını gördüğüm için gittim bir de bu arkadaşımdan izin alıp konusunu açtım noorwod 6 lar için ..ayrıca benim saç kaliteli donör 8 bin var şuan  ve genetik dökülme yok ..bu illa sizde bu sonuç  olur anlamına gelmez kimseyi yanlış yönlendirmek istemem .ama hocanın şöyle bir artısı var yaparım derse yapar herkese ekmez bu konuda kesinlikle güvenilir ..

onu incelemiştim evet ama biliyorsunuz tek örnek yeterli olmuyor.çok iyi dönor saç kalitesi vb faktörler bazen böyle iyi sonuçlar verebiliyor tabii beceride lazım ama plastik cerrah olması büyük bir avantaj.vertex konusunda nasıl bilginiz var mı ? iyi bir vertex ekimi var mı. ? malum en zor bölge

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 12 Aralık 2017, 18:05:12 »
bu arkadaşın vertexi falan hepsini kapadı şuan gayet iyi saçları ..dediğim gibi hoca para konuşmaz ilk ne olup olmayacağını söyler ben kendilerini çok övmesem de  etik değerleri iş ahlakı açısından iyi hekimdir .manuel de alternatiftir. yıllardır aynı ekiple yapar bu işi... şu kendine manuelci diyip 1.5  euro gibi faiş fiyatlara  saç eken dr olmayan kişilerle kesinlikle kıyaslanmaz ki manuel de koray hoca muttalip hoca serdar hoca ve hakan hoca   diğer manuelcilerle kıyaslanmamalı yıllardır yaparlar çünkü bu işi .

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 12 Aralık 2017, 18:45:15 »
bu arkadaşın vertexi falan hepsini kapadı şuan gayet iyi saçları ..dediğim gibi hoca para konuşmaz ilk ne olup olmayacağını söyler ben kendilerini çok övmesem de  etik değerleri iş ahlakı açısından iyi hekimdir .manuel de alternatiftir. yıllardır aynı ekiple yapar bu işi... şu kendine manuelci diyip 1.5  euro gibi faiş fiyatlara  saç eken dr olmayan kişilerle kesinlikle kıyaslanmaz ki manuel de koray hoca muttalip hoca serdar hoca ve hakan hoca   diğer manuelcilerle kıyaslanmamalı yıllardır yaparlar çünkü bu işi .
teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.kendisi ile direk görüşmek mantıklı olan.manuel almasıda büyük bir avantaj.bu arkadaşın vertexini kapayabilmeside benim için avantaj .ileride düşündüğüm bir operasyon ama vertex ön bölgeye benzemiyor maalesef nedense burası kapaması zor bir bölge,anatomik yapı mı yani rotasyon olan bir bölge olması sebebi ile mi bölgenin kanlanması zor bir bölge olması mı ilginç bir durum

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 12 Aralık 2017, 21:05:07 »
aynen öyle direk görüşmek mantıklı biz herkese yorum yapıyoruz sizde ruhiye yapın :) fark yaratılmış mı? slocer hintel no fear mert 35 teşekkürler yorumlarınız için..

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 12 Aralık 2017, 23:01:41 »
Maşallah hocam ekim öncesi halin bizim gençlik zamanı saçınız dan bile çok fazla. Saçlar inanılmaz sık ve kalın telli.
Bu arada siz benim konuya yorum yapmadınız ben size daha önce yapayım.
Ayrıca birşey soracaktım Kadıköy benden önce sormuş gerek kalmadı. Diyecektim forumun tüm modları sırma saçlı kel sitesinde modluk yapıyorlar. Halimize bakıp gülüyorlar mı diye. Diğeri Hintell oda saç ektirmiş ama ekim öncesi halleri yine çok saçlı.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 12 Aralık 2017, 23:07:16 »
güldürdün dostum öyle bir şey yok kelliğin yada estetik kaygının kıstası değişiyor kiminde çok açıklık göze batmaz kiminde az açıklık olunca kafaya takar bizde durum bu ..fener yazmayı sevmem ama sağol fenerlim :) yorumun için..senin konuna yorum yazmadım mı ilginç bir bakayım sen forumun baya önde gelen yorumcularındansın yapmıştım diye hatırlıyorum

Facebook Twitter Instagram