Gönderen Konu: plastik cerrah serdar gökrem 750 greft manuel ön çizgi  (Okunma sayısı 32017 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: plastik cerrah serdar gökrem 750 greft manuel ön çizgi
« Yanıtla #45 : 06 Temmuz 2017, 10:48:57 »
Anlamadigim, senin sacimtedavisindeki nickin arkeologdu, 2 sene once 1500 greft ektirmistin. Simdi neden ayni resimleri koyup yeni ekim yaptirmis 750 greft ektirmis gibi yaziyorsun?
iyiki sordun 1500 greft şakaklara ekildi o tuttu gayet sık doğal fotoda bile belli olmuyordur.. ön çizgiyi yaptırmamıştım 3 yıl sonra şimdi onuda yaptırdım..gerek varmıydı ..bence bir revizyon istiyordu..zaten farkettiysen saçı kestirmeden rütuş yaptı..eski değil yeni ayrıca açmayacaktım konuda malum üzerime gelindi baya x doktorun adamı falan diye ..olmadığının ispatı aslında ,çok önemli bir ekimde değil görüldüğü üzere ön çizgi rütuşu

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 07 Temmuz 2017, 11:25:36 »
Açıkçası ibu platformun ekmeğini yiyenler olduğunu düşünüyorum dolaylı yonlendirmeyle.birkac kisi var karsiliginda ne teminat alinmistir bilenem tabi  umarım bu insanların umudunu doğru bir yere yonlendiriyorlardir.

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 07 Temmuz 2017, 23:30:55 »
Açıkçası ibu platformun ekmeğini yiyenler olduğunu düşünüyorum dolaylı yonlendirmeyle.birkac kisi var karsiliginda ne teminat alinmistir bilenem tabi  umarım bu insanların umudunu doğru bir yere yonlendiriyorlardir.
Katılıyorum.

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 09 Temmuz 2017, 12:10:04 »

Ben de öyle düşünüyorum
Ama bu teminat alan  kişi asla ruhi mücerret olamaz.  Az-çok forumda herkesi tanıdım, bir sürü kişiyle özelden konuştum felan.  Yiğidi öldür hakkını yeme, forumda ruhinin açtığı konuları okursanız bizim için uğraştığını fark edersiniz. Ruhi kendi doğal sürecini paylaşıyor .  Öyle olsa beni özelden Serdar Gökrem e yönlendirirdi. 
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 15 Ekim 2017, 18:33:59 »
Son durum nedir acaba 6.5 ay olduğunu sanıyorum.

kafakel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 16 Ekim 2017, 11:03:38 »
ekiminiz ön çizgisi kötü olanlara yol gösterecektir paylaşım yaparsanız iyi olur şimdiden teşekkürler.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 16 Ekim 2017, 13:44:31 »
telefonumu değiştirdikten sonra paylaşım yapacağım şuan gayet iyi flu foto atmak istemiyorum

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 16 Ekim 2017, 14:23:58 »

Ben de öyle düşünüyorum
Ama bu teminat alan  kişi asla ruhi mücerret olamaz.  Az-çok forumda herkesi tanıdım, bir sürü kişiyle özelden konuştum felan.  Yiğidi öldür hakkını yeme, forumda ruhinin açtığı konuları okursanız bizim için uğraştığını fark edersiniz. Ruhi kendi doğal sürecini paylaşıyor .  Öyle olsa beni özelden Serdar Gökrem e yönlendirirdi.

Arkadaşlar mesela kimlerin yönlendirme yaptığını düşünüyorsunuz? Bu konularda net olursaniz hiçbir forum arkadaşımız töhmet altında kalmamış olur. Isim vermeden yapılan her iddia, itham olarak kalır. Forumda böyle birsey var mı yok mu bilemem. Ama olduğunu düşünseydim, sebebiyle birlikte kimin olduğunu da yazardım. O yüzden lütfen bu tarz şeylere Biraz dikkat edin; tek bir yorumunuzla yüzlerce insanı töhmet altında bıraktığınızı lütfen unutmayın
« Son Düzenleme: 16 Ekim 2017, 14:28:51 Gönderen: Jokey35 »
🏇🏇

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 20 Ekim 2017, 15:40:08 »
evet arkadaşlar 6 aylık sonuç uzun hali ve 5 no ..5 no hali 4 aylıktır.telim çok kaliteli çekmiyor ışık altı ve gün ışığına karşı koydum fotoları..ilk foto jöleli ve geriye taralıdır. son foto 5 nodur
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2017, 15:41:47 Gönderen: ruhi mücerret »

Glownshow

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 20 Ekim 2017, 16:27:31 »
Fotograflar genel olarak tatmin edici bir ekim sonucu olarak görünüyor ancak yakın çekim görüntü olması gerekli sağlıklı bir değerlendirme için

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 20 Ekim 2017, 16:46:20 »
arkadaşlar direk güneş altı en net kamerada çekmeye çalıştım .kardeşimin teli kullandım tepedeki hafif boşluklar dökülme değil kendim makineyle kabarıklığı düzeltmek istedim beceremedim :)
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2017, 16:47:53 Gönderen: ruhi mücerret »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 20 Ekim 2017, 17:01:31 »
öncesi ve sonrası

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 20 Ekim 2017, 17:10:47 »