Saç Ekimi Sonuçları
Anlamadigim, senin sacimtedavisindeki nickin arkeologdu, 2 sene once 1500 greft ektirmistin. Simdi neden ayni resimleri koyup yeni ekim yaptirmis 750 greft ektirmis gibi yaziyorsun?
Açıkçası ibu platformun ekmeğini yiyenler olduğunu düşünüyorum dolaylı yonlendirmeyle.birkac kisi var karsiliginda ne teminat alinmistir bilenem tabi umarım bu insanların umudunu doğru bir yere yonlendiriyorlardir.
Alıntı yapılan: Kovan - 07 Temmuz 2017, 11:25:36Açıkçası ibu platformun ekmeğini yiyenler olduğunu düşünüyorum dolaylı yonlendirmeyle.birkac kisi var karsiliginda ne teminat alinmistir bilenem tabi umarım bu insanların umudunu doğru bir yere yonlendiriyorlardir.Ben de öyle düşünüyorum Ama bu teminat alan kişi asla ruhi mücerret olamaz. Az-çok forumda herkesi tanıdım, bir sürü kişiyle özelden konuştum felan. Yiğidi öldür hakkını yeme, forumda ruhinin açtığı konuları okursanız bizim için uğraştığını fark edersiniz. Ruhi kendi doğal sürecini paylaşıyor . Öyle olsa beni özelden Serdar Gökrem e yönlendirirdi.