Gönderen Konu: plastik cerrah serdar gökrem 750 greft manuel ön çizgi  (Okunma sayısı 32015 defa)

tarık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: plastik cerrah serdar gökrem 750 greft manuel ön çizgi
« Yanıtla #31 : 03 Temmuz 2017, 13:43:22 »
zaten baya bi sık saçların, çok güzel olur 5. ayda.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 03 Temmuz 2017, 13:54:58 »
zaten baya bi sık saçların, çok güzel olur 5. ayda.
seninde ön çizgiyi yaptıracağız emin ellerde, revizyonla senin saçlarda bomba olacak bence seninde saç kaliten iyi 1000 greftlik revizyon seni uçurur tabi daha sürecin var senin
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2017, 13:58:14 Gönderen: ruhi mücerret »

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 04 Temmuz 2017, 00:16:27 »
ruhi bey peki hoca dedi mi artık dökülmez senin saçın çünkü tehlikeli bir ekim dökülme devam ederse yani 4-5 yılda bir revizyon gerek  gerçi 36 yaşındasınız illaki azalmıştır dökülmeniz, geçişler yapılmamış sanki yani sadece saç olmayan alana ekilmiş?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 04 Temmuz 2017, 10:28:51 »
ruhi bey peki hoca dedi mi artık dökülmez senin saçın çünkü tehlikeli bir ekim dökülme devam ederse yani 4-5 yılda bir revizyon gerek  gerçi 36 yaşındasınız illaki azalmıştır dökülmeniz, geçişler yapılmamış sanki yani sadece saç olmayan alana ekilmiş?
benim dökülmem yok dostum genetik zaten yok ailede kel yok sadece ön çizgi bozuldu oda yaşa bağlı hepsi o bizde genetik olan beyazlama .onu düşünüyorum 40 ta bembeyaz oluyoruz.ön siyah gerisi beyaz kalır mı asıl düşüncem o bu konuda pekte araştırma yapmadım..saç boyasına karşıyım .erkekler de  hoş olan bir durum değil ..o yüzden tek aklıma takılan ön kısmın şerit halinde siyah kalma ihtimali..

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 04 Temmuz 2017, 10:59:36 »
Bence saçlara güzel yön verilmiş. ekilen greft sayısı az ama var olan saçlarla çok güzel uyum sağlamış. hocam sizin ekim kaç saat sürdü bu arada

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 04 Temmuz 2017, 11:02:54 »
HOCAM ERKENDEN TEDBİR ALMIŞ BİZİM GİBİ DÖKÜLENE KADAR BEKLEMEMİŞ. HAYIRLI OLSUN

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 04 Temmuz 2017, 11:15:11 »
Genetik dokulme olmamasi cok buyuk bi sans.hocam tek dersin on seritin siyah kalmasi olsun baktin olmuyor orayida beyaza boyarsin :))

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 04 Temmuz 2017, 11:27:16 »
Bence saçlara güzel yön verilmiş. ekilen greft sayısı az ama var olan saçlarla çok güzel uyum sağlamış. hocam sizin ekim kaç saat sürdü bu arada
toplam 1.5 saat falan dostum

canabdullah29

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 05 Temmuz 2017, 14:16:01 »
Güzel Olmuş, hayrını gör...:-)

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 06 Temmuz 2017, 00:17:38 »
Anlamadigim, senin sacimtedavisindeki nickin arkeologdu, 2 sene once 1500 greft ektirmistin. Simdi neden ayni resimleri koyup yeni ekim yaptirmis 750 greft ektirmis gibi yaziyorsun?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 06 Temmuz 2017, 00:30:30 »
Donör reservi 10.000greft, ihtiyaç max 500 greft.. operasyon 2 saat... hadi tutmadı , bir ara mesai gününde öğle arası gider bir daha ektirirsin, yine olmadı, 20 dakikalık bir mini operasyonla bir daha ektir. Kalan reserve 8500 greft:)Tuzun kuru:)

Şaka bir yana gayet güzel

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 06 Temmuz 2017, 06:24:49 »
Serdar Gökremin ön çizgi ekimi yapmadığını düşünüyordum, geçen sene kuzene ektirdiğimizde benim saçlara gerek YÖK deyip sallamıştı 🙂

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: serdar gökrem 750 greft ön çizgi ekimi
« Yanıtla #43 : 06 Temmuz 2017, 07:08:19 »
hocam hayırlı olsun.. dediğiniz gibi mevcut saçlarınız sorunsuz ve gayet yoğun.. ben bunu bir ekim olarak görmüyorum.sadece ön çizginin düzeltilmesi. bununda başarısız olma ihtimali yok düşüncesindeyim.. aklıma takıldı da, kesinlikle saç sorunu olan biri değilsiniz,hal böyle iken bu forumda bulunma sebebiniz nedir :)
herkesin sorunu var az çok benimde ön çizgimin bozulmasıydı şakaklarımın. insanoğlu işte en iyisini istiyor. sağol yorumun için .aslında iyi oldu sorduğun herkes koray hocanın adamı diyordu vs sırf bu konuyu o yüzden de açtım bu sitenin modları adminleri kimsenin adamı değil..korayın adamı olsam bu ekim atina da olurdu :) ben eski saçım tedavisinden üyeyim adminide eskiden tanırım benden mod olmamı istedi hepsi buydu yani.ilgi alanım tedavilerdi ama baktım ön çizgi düzelmiyor tedaviyle bu ekim işine sardım :)
Instagram sayfasını takip ederseniz bu düşünceniz değişebilir🙂 Herkes herkesi takdir, minnet,iş ilişkisi vs. Sebeplerle destekleyebilir bundan doğal birşey yok, var olanı inkar etmek yanlış olur. Ayrıca Koray hoca desteklenmesi gereken,ülkemizi dünyaya tanıtan nadir insanlardan..

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 06 Temmuz 2017, 07:58:32 »
ekim oncen zor bir donem sorun azdır ama hani derler ya sinek kucuk ama mide bulandırır diye bende olsam kesin ektirirdim bende riskli bir ekim sıklık sağlancak vede en on sakaklar kapalı ekmiş plastik cerrah olduğu için yuzunle oyle uyumlu olcağını dusunmuştur riskli ekimde sınıfı gecmiş bence saçlar uzayınca resim beklioz
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram