Gönderen Konu: plastik cerrah serdar gökrem 750 greft manuel ön çizgi  (Okunma sayısı 31574 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet arkadaşlar ön çizgim yaşa bağlı bozulmuş m şekli almıştı .nisan 2 de ekim yaptırdım ..şok dökülme çok az yaşadım şuan 3 .ayım doldu fotolar sırayla öncesi 3 adet .kabuk dökümü sonrası ve 3.ayımdan sonra , fotoları pencere önü çektim var olan saçlarım sıktır sizi yanıltmasın genetik dökülmem yok sadece ön çizgi düzeltildi estetik cerrah  serdar gökrem tarafından..manuel alım yapıldı .1700 tl ödedim ön çizgiden sorun yaşayanlara revizyon yaptırmak isteyenlere yol gösterir umarım..öncesi
    ÖNEMLİ NOT ! benim komple şakaklar 1500 greftle kapandı 3 yıl önce  ,,, bu ön çizgi ekimi şakak ekimiden 3 yıl sonra 750 greftle ön çizginin revizyonuyla sonuçlanmıştır..toplamda saçlarım 2250 greftle şakak ön çizgi temple olmak üzere bu hale gelmiştir..
AMAÇ :ilk ekimde şakaklar çıkmış ve sık bir görüntü sağlamış ön çizgi şakaklara göre daha soluk kaldığını düşündüğüm için ve estetik kaygıdan dolayı ayrıca  düz bir ön çizgi istediğim için  3 yıl sonra ön çizgi revizyonu yapılmıştır 750 greftle

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: serdar gökrem 750 greft ön çizgi ekimi
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2017, 20:47:54 »
ekim

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2017, 20:48:36 »
kabuk dökümü sonrası

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2017, 20:50:29 »
şimdiki hali 3.ay  sonu 4 ay başlangıcı..tepeden önden cam önü ışık altı saçlar 3 numara
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 21:57:46 Gönderen: ruhi mücerret »

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2017, 20:56:06 »
Hayırlı olsun hocam inşallah arzu ettiğiniz saçlara kavuşursunuz lakin 750 greft az değil mi Ön saç çizgisinin gerisindeki saçlarınız epey yoğun    inşallah yoğunluk farkı ve çoklu greftler sizi rahatsız etmez.Muttallip hocanın bu tarz bir ekimi var hastaya yanılmıyorsam 1200 greft ekmişti
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2017, 22:23:38 Gönderen: pete71 »

pecer2001tr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2017, 21:00:52 »
Ön hat gayet guzel oturmus. Gule gule kullanin.
Kel kalmak benim tercihim olmadı ama ekim yaptırmak benim tercihimdi.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2017, 21:01:27 »
yok az değil alan çok dar  sadece düzeltme greftler 3lü ve 4 lü saç teli kalın sağol pete  sıklık ve doğallıktan memnunum hiç sırıtmıyor
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 21:18:21 Gönderen: ruhi mücerret »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2017, 21:09:24 »
Ön hat gayet guzel oturmus. Gule gule kullanin.
sağol dostum ekim sayılmaz aslında estetik görüntü sağlamak..benimde  hoşuma gitti .şok yaşamadım saçlar direk uzadı belki yüzde otuzu gitmiştir 4.ayımdayım  3 ay bitti

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2017, 21:10:54 »
hadi herkese yorum yaptım ..sizde yapın iyi kötü :))

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2017, 21:28:47 »
hocam hayırlı olsun.. dediğiniz gibi mevcut saçlarınız sorunsuz ve gayet yoğun.. ben bunu bir ekim olarak görmüyorum.sadece ön çizginin düzeltilmesi. bununda başarısız olma ihtimali yok düşüncesindeyim.. aklıma takıldı da, kesinlikle saç sorunu olan biri değilsiniz,hal böyle iken bu forumda bulunma sebebiniz nedir :)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2017, 21:31:30 »
hocam hayırlı olsun.. dediğiniz gibi mevcut saçlarınız sorunsuz ve gayet yoğun.. ben bunu bir ekim olarak görmüyorum.sadece ön çizginin düzeltilmesi. bununda başarısız olma ihtimali yok düşüncesindeyim.. aklıma takıldı da, kesinlikle saç sorunu olan biri değilsiniz,hal böyle iken bu forumda bulunma sebebiniz nedir :)
herkesin sorunu var az çok benimde ön çizgimin bozulmasıydı şakaklarımın. insanoğlu işte en iyisini istiyor. sağol yorumun için .aslında iyi oldu sorduğun herkes koray hocanın adamı diyordu vs sırf bu konuyu o yüzden de açtım bu sitenin modları adminleri kimsenin adamı değil..korayın adamı olsam bu ekim atina da olurdu :) ben eski saçım tedavisinden üyeyim adminide eskiden tanırım benden mod olmamı istedi hepsi buydu yani.ilgi alanım tedavilerdi ama baktım ön çizgi düzelmiyor tedaviyle bu ekim işine sardım :)
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2017, 21:36:31 Gönderen: ruhi mücerret »

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2017, 21:39:51 »
herkesin sorunu var az çok benimde ön çizgimin bozulmasıydı şakaklarımın. insanoğlu işte en iyisini istiyor. sağol yorumun için

kesinlikle orası öyle. saç bir erkeğin tek makyajı.1 cm lik bir boşluk olsa bile takıntı haline geldi mi harıl harıl çözüm peşine düşüyorsun. günümüzde de bu sonunun tek kalıcı çözümü ekim.. ilaçlar,takviyeler,spreyler v.s erteler,gecici faydalar sağlayabilir ama boş alan ne kadar olursa olsun ekimden başka çare yok. sizde öyle yapmışsınız. sanırım ilk kez birinin konusunda - dönor ne durumda- diye sorulmayacak. zira 750 greftin alındığı gün bile herhangi bir iz v.s olmayacaktır :)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: plastik cerrah serdar gökrem 750 greft ön çizgi ekimi
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2017, 21:52:24 »
Hayırlı olsun sizde hasta moduna gecmissiniz gayet doğal görünüyor greftde yeterli 😊

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2017, 21:59:12 »
Hayırlı olsun sizde hasta moduna gecmissiniz gayet doğal görünüyor greftde yeterli 😊
sağol dostum aynen geçmiştim de açmamıştım konu bizimki devede kulak misali bir ekim :))

SolAçık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2017, 22:01:04 »
Hayırlı olsun ins güzel olacak hocam sok dökülmeyi az yaşadım demişsiniz herhangi bir takviye ilaç kullandınız mi ? Sok un az olmasının sebebi ne acaba

Facebook Twitter Instagram