Herkese Merhabalar;
Açıkçası saç ekimime karar vermemden tutun da birçok konuda bilgi sahibi olmamı sağlayan forum sitesine, yorumlarını esirgemeyen tüm aktif kullanıcılara ve böylesine faydalı ve tek bir amaca hizmet eden forum sitesi kurucusu hintel e çok teşekkür ediyorum.
Açıkçası açıklığım az olduğu için sadece saçın çıkması değil estetik bir saç çizgisi de benim için önemli olmasından dolayı, forum sitesinde de yapmış olduğum araştırma sonucunda Asuman Hair 'da saç ektirmeye karar verdim ve 01.05.2021 tarihinde saç ekimim gerçekleşti.
Yine amaç estetik bir alın çizgisi elde etmek olduğu için karar vermesi benim için çok güç oldu ama 2-3 yıldır da aklımda sürekli olarak ektirmek olduğu için pandemi dönemi kapanmayı da fırsat bilerek ekim yaptırmaya karar verdim. Ekimi düşünen ve ekim esnasında ağrı sızı gibi konuları kafaya takan arkadaşlar var ise kesinlikle belirtmeliyim ki en son düşüneceğiniz şey bunlar olsun.
Elimden geldiğince düzenli olarak paylaşım yapmayı planlıyorum.
Operasyondan önce herhangi bir ilaç kullanmadım.
Sigarayı 1 gün önceden bıraktım ve şu an 18. günümdeyim. İçer miyim bilmiyorum ama elimden geldiğince direneceğim.
Operasyondan sonra sadece mossi nin multivitaminini kullanıyorum. Saw palmetto gramajı Xpecia 'dan daha düşük olduğu için sanırım bundan devam edeceğim.
Ekim öncesi fotoğraflarımı ekleyerek konumu başlatmak istiyorum.