Saç Ekimi Sonuçları
Bende kula foto göndermiştim fakat su sebeblerden ötürü vazgeçtim.Kul sakak lara ekmiyorum ve sac aralarına girmem dedi ayrıca alımı manuel degil bir de bazı Ekim'lerinde öne çoklu gireft ekmesi sonucu doğallık sorunu ortaya çıkıyor.ama Allah var sık ekiyor hakkını teslim etmek gerekir . Ayrıca Koray Hocaya da foto gönderip görüşünü alabilirsin ekmesen bile sana ekimin hakkında bilgi vermiş olur
Kulun çizdiği saç çizgisi aşırı geride ve şakaklar tamamen açıkta kalıyor.bu şekilde çizdiğine eminmisinizDoner kötü ama kendi saçınızda epey var. çizgi bence daha önde olmalıDüzgün bir yerde ektirirseniz bu saçlar bonus olur,ekim için çok ideal bir dökülme şekli varBu yüzden dikkatli olun ve mutlaka iyibir yerde ektirin
Kul mikromotorla alio ve donorunuz cok guclu degil mikro ile alinirsa belki bir daha ekim yaptiramazsiniz hlc nin ise patlayan ekimleri var ve 8000 euro fiyat verilecek bir yer degil bence diger ekimci hakkinda bir bilgim yok forumu iyice arastrmanizi oneririm ayrica o cizilen sac cizgisi cok geride bence ve mevcut saclar zarar gorebilir
Bence cok sıvrımsi ve dar yanları bıraz daha genısletebilir fuallere gırmediğinden dolayı cok dar tutmus
Bana kalırsa da bu sitede kimse z.kul un seni muayene ederek karar kıldığı çizgi yi gönderdiğin birbuçuk fotoğraf ile yorumlayarak ,"olmamıs, doğrusu şu şekilde" diyecek bilgiye sahip değil.Bence kimsenin fikri kafanı karıştırmasın .