Saç Ekimi Sonuçları
çok fazla minyatürize olmuş saçınız var, çok geç kalmadan büyük tedavilere başlayın. bu yaşta oral antiandrojen önermem o yüzden topikal antiandrojenlere göz atın, ru olur seti olur. onun dışında minox gibi bir uyarıcı kullanman çok iyi olur.
genetik dökülmesi olanların saçları bu şekilde uzun kullanması güzel göstermiyor açıkcası Hem tedavi açısından hem de görünüm açısından biraz kısalttırırsanız daha iyi olur hocam
Minoks sikintiliymis .Oral olarak da korkuyorum açıkçası .Ru nedir peki ?Xpecia olmus 90 tl çok zorluyor beni açıkçası
Sacımındoktoru sitesinde alternatif güvenilir tedaviler var hocam konulara biraz göz atarsan kendine uygun bir tedavi bulursun
kim sıkıntılı diyor allah aşkına? şu forumdaki min bilgisizliği hat safhada.
Sen ben xeth (Rick) ve Execuvite burada insanlara minoksidilin kötü bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyoruz epey zamandır ama başarılı olamadık, olamayacağız. Minoksidil konularına yorum yapmaktan vazgeçtim.
hocam ben de artık son demlerimi yaşıyorum, aynı şeyleri yazmak çok yorucu geliyor.
Dermastamp 1mm 1.5 mm arası kullansamTakviye olarak da xpecia vs yetmez mi ?Diğer tedavilere maddi açıdan uygulayamam öğrenciyim . Minoks , serum vs vs .
Fin düşünüyor musun