Gönderen Konu: Saç dökülmesi zamanla kelleşmek ve değersizlik duygusu  (Okunma sayısı 1702 defa)

kelaynak3636

• Sr. Member
Ynt: Saç dökülmesi zamanla kelleşmek ve değersizlik duygusu
« Yanıtla #15 : 20 Mayıs 2021, 21:56:20 »
Bende var. Yunan tanrisi gibi erkektim. Sacim dokuluyor, yine mukemmele yakinim fakat... Biriyle bir munakasaya girdiginde adam direk sana keltosssss sifatini yapistirabiliyor. Sus lan kel diyebiliyor. Ben mesela goruntume tapan bir insanim. Kendimi baya begenirim. Ee sacta bir hava katiyor. Zaten bende olan birseyi kaybetmek istemiyorum. Neden cekiciligim azalsin diye kafayi yiyorum, kendimi caresiz hissediyorum.

Sonra sey dusuncesi beni mahvediyor.
Eskiden tanidigim biri gorcek ve ic gecirecek nolmus buna boyle kel kalmis!
Foto var mı merak ettim :)

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 20 Mayıs 2021, 22:00:52 »
Foto var mı merak ettim :)

Konularına bak resimleri var

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2021, 03:23:29 »
Ben bu bela yüzünden galiba alkolik oldum arkadaşlar yaklaşık 4 senedir saçlarım dökülüyor ve kendimi çakır kafada çok özgüvenli mutlu ve saç dokulmesinin aklıma dahi gelmediği için sürekli içer oldum biliyorum kötü bişey ama gerçekten çok mutlu oluyorum hayata bağlanıyorum
  • Yaşınız 25

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Mayıs 2021, 03:50:25 »
Ben bu bela yüzünden galiba alkolik oldum arkadaşlar yaklaşık 4 senedir saçlarım dökülüyor ve kendimi çakır kafada çok özgüvenli mutlu ve saç dokulmesinin aklıma dahi gelmediği için sürekli içer oldum biliyorum kötü bişey ama gerçekten çok mutlu oluyorum hayata bağlanıyorum

alkol tüketimi ve bu takıntılar bu dökülmeyi daha da artırır sadece
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Facebook Twitter Instagram