Dostum muhtemelen bu durumda iseniz anksiyete başlangıcı olabilir. Özellikle burada yazınca genç arkadaşlar alınıyorlar ama bence psikolojik destek almak böyle durumlarda önemli. Ufak bir depresyon bile olsa psikolojik yardım ile kolayca aşılabilir. Yoksa kaybedilen özgüven inanın saçtan daha önemli.
Çok gür kalın telli süper saçım vardı . İnsanın içi gidiyor elinde değil. Öyle aman aman takmıyorum . Vücut geliştirme yi çocukluktan beri çok severim . İnsanı hem güzel gösteriyor hemde özgüveni güzel arttırıyor .
Mecburi bırakmıştım sporu tekrar başlayacağım .
İnsanlar çok acımasız . Ooo saclari doktun , saçlar gidiyor , oo kafana ne oldu gibi gibi konuşur kafana bakar . Bu durumu daha yaşamadım ama yaşayan bir çok insan var . Tamam önemsememek önemli ama insaniz duygusal bir varlığız elimizde değil .
Ekim çok iyi bir yöntem site sağol olsun her şeyi öğrendim de . Asıl sıkıntı saç döküldüğü zaman donor güçlü kalacak mı 😀😀 güçlü kalacağını bilsem varya bir gram düşünmem .
Allah'tan bir konuda şanslıyım kellik yakışıyor kafa şekli güzel .
Böyle de devam ederim .
Ayağımdaki zincirleri kırarım da zamanla kafamdaki zincirleri kirabilir miyim bilemem 😀😀