Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: sloocer - 27 Kasım 2017, 22:57:18Alıntı yapılan: Akf - 27 Kasım 2017, 21:29:27Hocam üzgünüm ama ilk başlarda da soylemisim doğallık konusunda sıkıntı var gibi özellikle şakaklarda ins zamanla daha iyi olur sloocer tebrik etmek gerek seni yazdiklarin birebir çıkmış 👍Bu kadar sallamaya arada kim olsa tutturur. 1000 i aşkın yorum yazmışım:) birşeyler bildiğimi yok, sadece çok bilmişlik yapıp insanları kandırma peşindeyiz:)ahahahaha
Alıntı yapılan: Akf - 27 Kasım 2017, 21:29:27Hocam üzgünüm ama ilk başlarda da soylemisim doğallık konusunda sıkıntı var gibi özellikle şakaklarda ins zamanla daha iyi olur sloocer tebrik etmek gerek seni yazdiklarin birebir çıkmış 👍Bu kadar sallamaya arada kim olsa tutturur. 1000 i aşkın yorum yazmışım:) birşeyler bildiğimi yok, sadece çok bilmişlik yapıp insanları kandırma peşindeyiz:)
Hocam üzgünüm ama ilk başlarda da soylemisim doğallık konusunda sıkıntı var gibi özellikle şakaklarda ins zamanla daha iyi olur sloocer tebrik etmek gerek seni yazdiklarin birebir çıkmış 👍
Alıntı yapılan: Akf - 28 Kasım 2017, 02:59:59Alıntı yapılan: sloocer - 27 Kasım 2017, 22:57:18Alıntı yapılan: Akf - 27 Kasım 2017, 21:29:27Hocam üzgünüm ama ilk başlarda da soylemisim doğallık konusunda sıkıntı var gibi özellikle şakaklarda ins zamanla daha iyi olur sloocer tebrik etmek gerek seni yazdiklarin birebir çıkmış 👍Bu kadar sallamaya arada kim olsa tutturur. 1000 i aşkın yorum yazmışım:) birşeyler bildiğimi yok, sadece çok bilmişlik yapıp insanları kandırma peşindeyiz:)ahahahaha bakalım süreç sonuçlansın repair yaptırabilirim şakakları ya da hiç ellemeyip 3-5 sene sonra vertex açılırsa ikinci seans da olabilir.
sloccer ekimden önce son durum böyleydi..ektirmeseydim ve takviyeler kullanmasaydım 1-2 sene içinde nw7 olma ihtimali çok yüksekti.var olan saçları iki parmak ucumla tutup hafifçe çektiğimde geliyordu.donörümden zaten 5000 alındı ki çok küçükte olsa iz kalır diye düşünüyorum.ikinci ekime bırak micromotoru manuel bile az greft çıkar.o yüzden vücudumda ki muazzam kıl stoklarına başvurabilirim.başta gıdık denen sakal bölgesi sonra göğüs sonra başka yerler
Gerçekten bu kadar greft heba edip bu sonuca ulaşmayı başarmak ve adına dünya markası demek. Hayallerde yaşıyor bazı...