Sloccer tüm detayı anlatayım.saç kesimimden sonra serkan bey inceledi.maximum greft alınır ancak 5 ayı bulur dedi.ben ikinci seansı düşüyorum dedim.sonra 5 bin civarı orta bi alım olsun.şayet 2 sene sonra gerek olursa küçük bi operasyon yapılır dedi.forumda söylendiği gibi günde ortalama 20 ekim falan yapıyorlar herhalde.ben çok sordum 14 oda 15 falan ekip olduğunu söylediler.asistanlar hariç.yani fabrika gibi.ben iyi bi ekibe düştüğüme inanıyorum.benimle birlikte diğer odada ekim yapılanı gördüm konuştum.baya bi zorlu geçmiş.hem ertesi günü akasya home ofise yıkamaya gittiğimde o da geldi gece çok kanamış donörü ciğer gibiydi ben bile korktum.eleştirilenize katılmamak elde değil bu konularda.
Ben yakınen takipteyim, Arenamed Ekim'lerini . Sizin durumunuz gerçekten iyi , yani kötünün iyisi. Özellikle kanalı bu şekilde açan ekibin Ekim'leri fena olmuyır.ön çizgi için iyi şeyler söylemiyeceğim , biraz doğal olsun diye sanırım zigzaglar ama Yok olmamıs bence... şakak Ekimide yapılmış, onlardandır pek bir doğallık beklemeyin. Şakaklar en zor bölgeler...
Sürecinizi paylaşmaktan vazgeçmeyiniz .. kulaküstü biraz yoracak sizi ama umarım düzelir. Bol şans