Saç Ekimi Sonuçları
Procapilin etki edicegini sanmiyorum ya oyuzden loreal denser hair alicaktim ama kafein mi alsam diye düşünüyorum suan. Loreal daha masrafli galiba kafeine gore
Rica ederim dostum bu bahsettiğim tedaviler herkesin ulaşabileceği tedaviler,bunların dışında ekstra olarak kombinleyip kullandığım ürünler de mevcut merak ederseniz bildiğim kadarıyla yanıtlarım
Hocam ekstra kullandığınız ürünler nedir hali hazırda kullandığınız majistral kur hakkinda bilgi verir misiniz
Kretin dhtyi artırıyor demişsiniz. Kretin nedir peki? Ve ne işe yarar
Genelde vücut geliştirmeyle uğraşan insanlar kullanır enerji desteği sağlar
Yağ yaktıran karnitin bundan farklı değil mi?
Magnezyum Sitrata değinmeniz çok değerli bir bilgi olmuş kafa derisi ve kandaki kalsiyum tabakasını destekler ve masaj yoluyla kırmak durumunuza göre saç çıkarmasa bile saçlarınızın uzun yıllar korunmasında çok çok büyük bir role sahip
Bende kreatin aldım geniş bir araştırma yaptım iki günde 3 veya 4 Gr kadar aliyoyorum spor yaptigim günler bununda zararı olur mu aceba jretin kullanmadan olmuyor çünkü.megnezyumu da bunu almayı düşünüyordum sizce uygun mu sitrat ile farkı nedir
Emilimi farkli oluyor. Benim bildigim magnezyumun en zayif emilimi oksit formu. Magnezyum bisglisinat emilimi iyi olaniydi. Ondan sonra da magnezyum sitrat geliyodu. Internete yazarsaniz daha detayli öğrenebilirsiniz.
Abi dediğin gibiyse klasik doktorlarımız şaşırtmadı , enerji verme amaçlı reçete yazdığı çinko+magnezyum takviyesindeki magnezyum oksit formu 500 mg mi ne ama 500 mg olsa ne olucak güzel emilmiyosa
Doktorlar genelde magnezinc yazar ve bu ürünlerde emilim çok çok düşüktür emilimi daha fazla olduğu için malat ve sitrat formlarını tavsiye ederim