Gönderen Konu: 3 yıllık Aga tedavim  (Okunma sayısı 6440 defa)

Alpha

• Hero Member
Ynt: 3 yıllık Aga tedavim
« Yanıtla #15 : 26 Haziran 2021, 00:30:40 »
Procapilin etki edicegini sanmiyorum ya oyuzden loreal denser hair alicaktim ama kafein mi alsam diye düşünüyorum suan. Loreal daha masrafli galiba kafeine gore

Procapil dermaroller sonrası yapılırsa çok etkili oluyor ama tek başına bir işe yaramıyor.
Dediğim şekilde uygulanırsa bahsettiğiniz tedavilere nazaran daha etkili olduğunu düşünüyorum.

optimist1388

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 26 Haziran 2021, 08:45:38 »
Rica ederim dostum bu bahsettiğim tedaviler herkesin ulaşabileceği tedaviler,bunların dışında ekstra olarak kombinleyip kullandığım ürünler de mevcut merak ederseniz bildiğim kadarıyla yanıtlarım

Hocam ekstra kullandığınız ürünler nedir hali hazırda kullandığınız majistral kur hakkinda bilgi verir misiniz

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 26 Haziran 2021, 16:21:09 »
Hocam ekstra kullandığınız ürünler nedir hali hazırda kullandığınız majistral kur hakkinda bilgi verir misiniz
Ekstra olarak kullandığım şuan 1 tane sprey var kendi hazırladığım 1 kutu proscarı toz haline getirip saf su ve gliserinle karıştırdım minoxu kullandıktan 2-3 saat sonra üstüne bu spreyi sıkıyorum bu spreyden midir bilmem ama daha önce minox kullandığım zamandan daha fazla fayda gördüm
Majistral kürü de eczanede hazırlatabilirsin %7 lik minox içeriyor

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 30 Haziran 2021, 18:46:59 »
Kretin dhtyi artırıyor demişsiniz. Kretin nedir peki? Ve ne işe yarar
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 01 Temmuz 2021, 12:46:07 »
Kretin dhtyi artırıyor demişsiniz. Kretin nedir peki? Ve ne işe yarar
Genelde vücut geliştirmeyle uğraşan insanlar kullanır enerji desteği sağlar

subutai

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 01 Temmuz 2021, 19:33:32 »
Genelde vücut geliştirmeyle uğraşan insanlar kullanır enerji desteği sağlar

Yağ yaktıran karnitin bundan farklı değil mi?
  • Ekim Tarihi: 19.06.2021
  • Ekim Merkezi ismi zen
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi antibiyotik, ağrı kesici, merhem

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 01 Temmuz 2021, 23:16:37 »
Yağ yaktıran karnitin bundan farklı değil mi?
Farklı

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 26 Haziran 2022, 08:24:01 »
Magnezyum Sitrata değinmeniz çok değerli bir bilgi olmuş kafa derisi ve kandaki kalsiyum tabakasını destekler ve masaj yoluyla kırmak durumunuza göre saç çıkarmasa bile saçlarınızın uzun yıllar korunmasında çok çok büyük bir role sahip

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 26 Haziran 2022, 09:39:35 »
Magnezyum Sitrata değinmeniz çok değerli bir bilgi olmuş kafa derisi ve kandaki kalsiyum tabakasını destekler ve masaj yoluyla kırmak durumunuza göre saç çıkarmasa bile saçlarınızın uzun yıllar korunmasında çok çok büyük bir role sahip
Şuan doktorun yazdığı magnezyum takviyesi " magnezyum oksit" içeriyo , bunun faydası var mıdır çok fark var mıdır sitrat ile
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Haziran 2022, 13:29:37 »
Bende kreatin aldım geniş bir araştırma yaptım iki günde 3 veya 4 Gr kadar aliyoyorum spor yaptigim günler bununda zararı olur mu aceba jretin kullanmadan olmuyor çünkü.megnezyumu da bunu almayı düşünüyordum sizce uygun mu sitrat ile farkı nedir

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 26 Haziran 2022, 15:45:49 »
Bende kreatin aldım geniş bir araştırma yaptım iki günde 3 veya 4 Gr kadar aliyoyorum spor yaptigim günler bununda zararı olur mu aceba jretin kullanmadan olmuyor çünkü.megnezyumu da bunu almayı düşünüyordum sizce uygun mu sitrat ile farkı nedir
Bende merak ediyorum sitrat formunun farkını
Her gün 1/4 proscar 

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 26 Haziran 2022, 19:06:36 »
Emilimi farkli oluyor. Benim bildigim magnezyumun en zayif emilimi oksit formu. Magnezyum bisglisinat emilimi iyi olaniydi. Ondan sonra da magnezyum sitrat geliyodu. Internete yazarsaniz daha detayli öğrenebilirsiniz.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 26 Haziran 2022, 20:53:25 »
Emilimi farkli oluyor. Benim bildigim magnezyumun en zayif emilimi oksit formu. Magnezyum bisglisinat emilimi iyi olaniydi. Ondan sonra da magnezyum sitrat geliyodu. Internete yazarsaniz daha detayli öğrenebilirsiniz.
Abi dediğin gibiyse klasik doktorlarımız şaşırtmadı , enerji verme amaçlı reçete yazdığı çinko+magnezyum takviyesindeki magnezyum oksit formu 500 mg mi ne ama 500 mg olsa ne olucak güzel emilmiyosa
Her gün 1/4 proscar 

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 27 Haziran 2022, 04:51:24 »
Abi dediğin gibiyse klasik doktorlarımız şaşırtmadı , enerji verme amaçlı reçete yazdığı çinko+magnezyum takviyesindeki magnezyum oksit formu 500 mg mi ne ama 500 mg olsa ne olucak güzel emilmiyosa
Doktorlar genelde magnezinc yazar ve bu ürünlerde emilim çok çok düşüktür emilimi daha fazla olduğu için malat ve sitrat formlarını tavsiye ederim

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 27 Haziran 2022, 10:08:35 »
Doktorlar genelde magnezinc yazar ve bu ürünlerde emilim çok çok düşüktür emilimi daha fazla olduğu için malat ve sitrat formlarını tavsiye ederim
Neden böyle emilimi düşük şeyleri reçete ediyorlar
Her gün 1/4 proscar 

Facebook Twitter Instagram