1- Yoktan seboreik dermatit var ediyor.
2- Pahali, kutusu ortalama 100 lira, 1 ayda bitse yilllik 1200 tl masraf.
3- Dongu yapiyor.
4- Bas agrisi, bas donmesi, carpinti gibi yan etkileri var. O carpintiyi yasamayan bilmez.
5- Birakinca eskisinden de hizli dokum yapiyor ve kullandigin yillardaki tum o kazanimi ya da korumayi silip atiyor.
Aklima bunlar geldi.
1-yoktan nasıl sd ediyor? kaliteli pgg li markalar var onlar tercih edilebilir. onun dışında pgg siz formları var. ben şuana kadar hiç kaşıntı problemi yaşamadım, yaşmayan çok kişi tanıdım fakat yoktan sd yapıyor diyeni ilk defa duydum.
2-pahalılık konusuna diyecek bir şey yok malesef, kendin toz halinde alıp yapabilirsin.
3-dögü kaçınılmaz. min çok güçlü bir etken fakat bu döngü mine özel bir durum değil. henüz vellus formuna uğramamış kılları başta döküp kıl formuna sokuyor, senin kendi sağlıklı saçlarının dinlenme/dökülme/büyüme faslında minin etkisiyle çıkan saçlar çakışıyor bu da hacim kaybına yol açıyor. burada önemli olan kişinin min trenini kaçırmadan kullanmaya başlaması. nw3 üstü kişiler minin döngüsünde ciddi hacim kaybı yaşarken nw 2 kişiler döngüde herhangi bir hacım kaybı yaşamayacak. bununla ilgili detaylı yazılar var forumda, döngünün var olmadığını söyleyen hekimler bile mevcut.
4- baş ağrısı ve çarpıntı malesef bazı kişilerde oluyor fakat kronik kalp hastalığı olmayan kişiler kullanmaya devam edebiliyor. bunun için doz aşımını gözden geçirmek lazım.
5-bırakınca her etken kazanımlarını alır. min çok güçlü bir etken olduğu için sheedingi falan da çok kuvvetli oluyor. bir süre min kullanıp bıraktığında min verdiklerini alır fakat sürecini hızlandırmaz ve sana kayıp yaşatmaz. tamamen bir illüzyon aslında.
benim tavsiyem min kullanacak kişilerin saç durumu çok önemli, nw 2-3 üstü kullanacaksa yılda 1-2 defa hacim kaybını göze almalı. direkt oral antiandrojenlere atlamaktansa topikal tedavilerle toparlamak daha mantıklı. min,seti,ru gibi.