Mimoyu pek sevmedim Rick
Saçı yağlandıyor ve duşta daha fazla dökülmeye sebebiyet veriyor. Kenarda duruyor kullanmıyorum artık. Şu 1 dakika mevzusunu açsana biraz, aklım almıyor da.
Abi 6-7 ay önce sadece şakaklara kullanırken şakakların içine full yediriyordum, benim de ozamanlar biraz zaman alıyordu. Ama sonra farkettim ki öyle yapınca spreyin bir kısmı saçta bir kısmı elimde kalıyor. Daha sonra tepeye sıkmaya karar verdiğimde hatırlarsan sana sormuştum, saçların birleşip seyrek görünmesinden korktuğumu söylemiştim hatta konu dahi açmıştım bununla ilgili.
Tepeye sıkmaya şu şekilde başladım. Belirlediğim noktaya bir fıs sıkıyorum. Daha sonra kafayı eğiyorum biraz kafamın her yerine dağıtıyorum. Ayni şekilde tepenin sağ tarafına da sıkıyorum yine.
Şakakların arkasına bir fıs şakakların önüne bir fıs sıkıyorum, saça temas etmeyen yerde yediriyorum. Aynısı diğer şakak için de geçerli.
Tabii bu yönteme karar verirken aklımda dermaroller yapıp kullanmak vardı. Bu şekilde kullanmaya başladığım ilk zamanlar dermaroller yoktu elimde. Daha sonra dermaroller aldım. Kafanın her yerinde rastgele delikler açtım. Daha sonra hemen aynı şekilde sıkıp kullandım. Bu sayede ne elime bulaştı ne saçıma. Açtığım delikler sayesinde çok büyük kısmı kayıpsız emiliyor. Şakakların önünde ve saç çizgisinin önünde daha fazla delik açıyorum. Orayı ayrıca elimle yediriyorum. Sistemik hale getiriyorum bu sayede.