Gönderen Konu: GREFT SAĞLIĞI  (Okunma sayısı 1832 defa)

Toretto

• Yeni üye
  • *
Ynt: GREFT SAĞLIĞI
« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2021, 04:17:56 »
Çıkarılan greftleri bana da göstererek anlattı şahin hocam, çengelli değil ama greftleri kaplayan mukus benzeri kapsül tabaka 7 tane greftte neredeyse yoktu kalan 3 tanesinde nispeten biraz daha vardı
  • Yaşınız 23

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 22 Mayıs 2021, 03:41:53 »
Eşer şahin bey uygun değil diyorsa sanırım greftler çengelli kökler kopuyor alırken doğrudur saç ekimine uygun değilsindir maalesef dostum
Buna sebep olan şey nedir hocam merak ettim?

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 22 Mayıs 2021, 14:52:28 »
Çok önemli bir konu ve cevap bekleyen bir sürü soru var. Geçmiş olsun kardeşim. Bu mukus benzeri tabaka neye göre oluyor neye göre olmuyor. Güçsüz köklerde mi acaba bu mukus tabakası olmuyor, Finasterid kullanmanın bu mukus tabakasına faydası nedir. Bir çok konu açıldı şuana kadar ilk defa böyle bir konu ile karşı karşıyayız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Mayıs 2021, 15:22:03 »
Aslında konunun bir diğer başlığı da saç ekiminde istenilen sonuca ulaşılmamasının bazen kişi nin yapısından kaynaklandığını da ön görmek gerek. Bu ve buna benzer köklerde bir çok sorun ola biliyor. Ekimcinin şahin çelik gibi bu durumları iyi analiz yapması riks görürse durmasını bilmesi gerek.
Global Moderator

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 22 Mayıs 2021, 20:31:49 »
Çok önemli bir konu ve cevap bekleyen bir sürü soru var. Geçmiş olsun kardeşim. Bu mukus benzeri tabaka neye göre oluyor neye göre olmuyor. Güçsüz köklerde mi acaba bu mukus tabakası olmuyor, Finasterid kullanmanın bu mukus tabakasına faydası nedir. Bir çok konu açıldı şuana kadar ilk defa böyle bir konu ile karşı karşıyayız.

Çok teşekkür ederim sağolun. Bugün itibariyle olayın üzerinden yaklaşık 5 gün geçti. Bu 5 günde yerli yabancı bütün sitelerde, bilgi bulabileceğim her yerde araştırma yaptım, yapıyorum. Kayda değer hiçbir sonuç bulamadım ne yazık ki. Aklım almıyor nasıl bir çözümü olmaz ve aklım biraz da bu durumu kabul etmek istemiyor. Moralimi halen düzeltebilmiş değilim kendimi kel halime alıştırmaya çalışıyorum ama pek de başarılı olamıyorum.
  • Yaşınız 23

Boogeyman

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 22 Mayıs 2021, 20:37:34 »
Çok teşekkür ederim sağolun. Bugün itibariyle olayın üzerinden yaklaşık 5 gün geçti. Bu 5 günde yerli yabancı bütün sitelerde, bilgi bulabileceğim her yerde araştırma yaptım, yapıyorum. Kayda değer hiçbir sonuç bulamadım ne yazık ki. Aklım almıyor nasıl bir çözümü olmaz ve aklım biraz da bu durumu kabul etmek istemiyor. Moralimi halen düzeltebilmiş değilim kendimi kel halime alıştırmaya çalışıyorum ama pek de başarılı olamıyorum.
gönlünü sıkma kardeşim baya kabullenilmesi zor durum imkan var ama elinden birsey gelmiyor canını sıkma ileride belki kök klonlama ile sağlam bir kökünden klonlama yapılarak bu durum çözülebilir protez deneyebilirsin çare buluncaya kadar benimki sana destek olmak inşallah çözümü üretilir de insanın psikolojisini bozan şu kellikten kurtulursun
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 22 Mayıs 2021, 21:10:05 »
Bende ekime hazırlık yapıyorum, benimde donör o kadar güçlü değil acaba diyorum bu mukus kök olayı bende de mi sıkıntı var. Neye göre böyle oluyor, 6 aydır finasterid kullanıyorum. Bu tür bir konu daha önce açılmadı o yüzden tam olarak cevabıda yok. Kesim yapmadan önceki donör fotoğrafınızı koyar mısınız  sıkıntı olmassa ?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Mayıs 2021, 22:09:25 »
Öncelikle Şahin beyi tebrik ederim . Ticari yaklaşıp sizi mağdur etmemiş . Forumu okuyorsa HELAL olsun size.   

Bu tip bir uygulamayı Zekeriya Kul hocada duymuştum . 8-10 greft alıp analiz ediyormuş
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 22 Mayıs 2021, 22:42:18 »
Şahin Bey son derece etik davranmış. Takdir ettim.

Üzüntünüze hak veriyorum ancak yine de çok canınızı sıkmayın. Saç o kadar da kıymet verilecek bir şey değil.

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 22 Mayıs 2021, 23:12:34 »
gönlünü sıkma kardeşim baya kabullenilmesi zor durum imkan var ama elinden birsey gelmiyor canını sıkma ileride belki kök klonlama ile sağlam bir kökünden klonlama yapılarak bu durum çözülebilir protez deneyebilirsin çare buluncaya kadar benimki sana destek olmak inşallah çözümü üretilir de insanın psikolojisini bozan şu kellikten kurtulursun

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim abi dediğin gibi inşallah yeni bir çözüm üretilir teknoloji gelişir şuanda elimden tek gelen şey beklemek
  • Yaşınız 23

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 22 Mayıs 2021, 23:16:53 »
Bende ekime hazırlık yapıyorum, benimde donör o kadar güçlü değil acaba diyorum bu mukus kök olayı bende de mi sıkıntı var. Neye göre böyle oluyor, 6 aydır finasterid kullanıyorum. Bu tür bir konu daha önce açılmadı o yüzden tam olarak cevabıda yok. Kesim yapmadan önceki donör fotoğrafınızı koyar mısınız  sıkıntı olmassa ?

Tabiki buyrun. Benim donörün dıştan görüntüsü yanıltıcı. Dışardan güçlü duruyor hatta ikinci ekim için de fena sayılmaz demişti ilk başta Şahin hoca. Fakat sıkıntı iç kısımda köklerdeymiş
  • Yaşınız 23

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 22 Mayıs 2021, 23:22:25 »
Şahin Bey son derece etik davranmış. Takdir ettim.

Üzüntünüze hak veriyorum ancak yine de çok canınızı sıkmayın. Saç o kadar da kıymet verilecek bir şey değil.

Haklısınız ama yıllardır beklediğim hayalini kurduğum bir olaydı çocukluğumdan beri böyleydim yaklaşık son 1-1 buçuk senedir artık kafama koymuştum yaşımın ekim için genç olduğu söyleniyordu ama artık bu durumda olmak istemiyordum işe girdim çalıştım maddi ve manevi açıdan hazırlandım ekim için. İlk muayene olduğum gün ile ekim günü arasında yaklaşık 1 buçuk ay var ve ben şafak sayar gibi saydım o 1 buçuk ayı. O kadar heveslendikten sonra ekim gününde bu şekilde bir olay yaşamak üzdü ve yıprattı.
  • Yaşınız 23

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 23 Mayıs 2021, 01:54:50 »
Üstad cidden enteresan bir durum dediğin gibi dışarıdan çok güçlü donör olarak gözüküyor, hangi ekimci ye resim atsan donörün güzel der ekim için uygun. Görünüş olarak benim dönörün iki katı iyi durumda gözüküyor tedirgin oldum. Genetik bir durum mu yoksa saç kökü yapısı ile mi ilgili, yoksa DHT ile mi ilgili hepsi soru işareti. Hintel aracılığıyla Koray Erdoğan veya tanıdık bir ekimci cevap verirse veya forumdan Tecrübeli arkadaşlar mukus sıvısının olmamasının neden kaynaklandığının cevabını bulursak çok güzel olur, mukusun olmaması DHT nin su şu mu genetik kodlama mı kafamda deli sorular.

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 23 Mayıs 2021, 13:33:47 »
Üstad cidden enteresan bir durum dediğin gibi dışarıdan çok güçlü donör olarak gözüküyor, hangi ekimci ye resim atsan donörün güzel der ekim için uygun. Görünüş olarak benim dönörün iki katı iyi durumda gözüküyor tedirgin oldum. Genetik bir durum mu yoksa saç kökü yapısı ile mi ilgili, yoksa DHT ile mi ilgili hepsi soru işareti. Hintel aracılığıyla Koray Erdoğan veya tanıdık bir ekimci cevap verirse veya forumdan Tecrübeli arkadaşlar mukus sıvısının olmamasının neden kaynaklandığının cevabını bulursak çok güzel olur, mukusun olmaması DHT nin su şu mu genetik kodlama mı kafamda deli sorular.

Hiç endişelenmeyin dışardan görünüşün önemli olmadığını benim yaşadığım durumda tecrübe etmiş olduk. Çok iyi durumda olmayan donörlerden harika sonuçlar alındığını da çok kez gördük burada. Benim yaşadığım durumun da yaygın bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum fazlasıyla istisnai bir olay bence.
  • Yaşınız 23

Facebook Twitter Instagram