Gönderen Konu: GREFT SAĞLIĞI  (Okunma sayısı 1829 defa)

Toretto

• Yeni üye
  • *
GREFT SAĞLIĞI
« : 17 Mayıs 2021, 12:42:57 »
Öncelikle herkese iyi günler. Sabah ekim niyetiyle girdiğim merkezden büyük hayal kırıklığıyla çıkmış bulunmaktayım. Deneme için 10 greft çıkarıldı fakat bu greftlerin çoğunda kök kısmında kapsül diye tabir edilen mukus benzeri kısımlar ya yoktu ya da çok azdı. Buna rağmen ekim yapılırsa saçların çıkmama ihtimalinin olduğu çıkanların da potansiyel dökülebileceğinden dolayı ekim iptal oldu. Şuan ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...

Vio

• Full Member
Ynt: GREFT SAĞLIĞI
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2021, 12:57:24 »
Öncelikle herkese iyi günler. Sabah ekim niyetiyle girdiğim merkezden büyük hayal kırıklığıyla çıkmış bulunmaktayım. Deneme için 10 greft çıkarıldı fakat bu greftlerin çoğunda kök kısmında kapsül diye tabir edilen mukus benzeri kısımlar ya yoktu ya da çok azdı. Buna rağmen ekim yapılırsa saçların çıkmama ihtimalinin olduğu çıkanların da potansiyel dökülebileceğinden dolayı ekim iptal oldu. Şuan ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
Saçlarınıza bakabilir miyim
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

emin_em

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2021, 13:24:21 »
deneme greft alan merkez hangisiymiş acaba? bunu ilk kez duyuyorum.

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2021, 13:26:29 »
Güncel durum bu şekilde. Saç kesimim planlamam yapıldı önlüğümü giydim masaya yattım lokal anesteziler yapıldı sonrasında yattığım masadan bu sonuçla kalktım halen şoktayım
  • Yaşınız 23

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2021, 13:30:59 »
Life Hair Ankara Şahin Çelik hoca. Kendilerinin yaklaşımı gerçekten çok iyiydi bu konuda hiçbir sıkıntım yok tamamen beni düşünerek hareket edildi. Greftlerde yaşadığım problem beni şoka uğrattı sadece.
  • Yaşınız 23

salvo

• Full Member
  • Tevekkül
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2021, 13:39:21 »
Bence şoku atlatıp sevinmelisin , eğer gerçekten uygun değilse kafan kötü görünecekti ve psikolojin de bozulacaktı. Para kaygısı gütmeden seni masadan kaldırmışlar. Konuyu araştır, iyi 1 2 merkezle daha görüş bakalım onlar ne diyecek.

emin_em

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2021, 13:48:00 »
serdar gökreme hemen bi uğra hocam. hem çok yoğun değil hem de donörü herkesten farklı manuel topladığı için seni belki kabul eder.

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2021, 14:00:45 »
Merkezin yaklaşımı gerçekten beni mutlu etti yarım saat 45 dakika durumu izah ettiler benimle konuştular bazı şeyleri tekrar tekrar sormama rağmen her seferinde anlattılar. Ben ekim olacak diye çok bağlanmıştım duruma ve yaklaşık 10-11 yaşlarımdan beri saçlarım hep çok seyrekti geçmişten gelen böyle bi durum olunca da o yüzden de fazla şok yaşadım, yaşıyorum. Merkezde greftlerin fotoğrafı halen duruyorsa bana gönderecekler sonrasında da iyi bir dermatoloğa gitmeyi düşünüyorum. Fotoğraflar gelince burada da paylaşacağım
  • Yaşınız 23

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2021, 14:12:56 »
Greftlerin toplama şekli benim mevcut sıkıntımı değiştirebilir mi benim sıkıntı köklerde ama
  • Yaşınız 23

emin_em

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2021, 14:58:36 »
ben bir şey diyemem hocam. gidip muayene olmanızı tavsiye ederim sadece. serdar hocanın daha önce kimsenin kabul etmemesine rağmen ektiği ve fena olmayan sonuçlar aldığını biliyorum. ama referans değilim, görüşüp kendiniz karar verin bence.

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2021, 17:28:00 »
Halen yoğun bir şekilde olayın üzüntüsü mevcut aklım durmuş durumda görüşleri önerileri bekliyorum
  • Yaşınız 23

Alipoyrazzz

• Full Member
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2021, 17:34:34 »
Üzüldüm durumuna kardeşim çok geçmiş olsun. merkez doğru olanı yapmış, greftleri güçlendirmenin yolu yöntemi yokmudur?

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 17 Mayıs 2021, 17:42:46 »
Çözüm olursa sadece finasterid olur ama o da kesin değil dendi ve finasteridin zaten yan etki riskleri mevcut kesin çözüm olup olmayacağı belli olmadığı durumda da o riske girmeyi göze alamıyorum
  • Yaşınız 23

Toretto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 17 Mayıs 2021, 17:45:42 »
Bu fotoğrafta yaklaşık 10-11 yaşındayım şuanki durumumla aşağı yukarı yakın bu işe tek çare olan ekim de bana yapılamıyor sanırım ben hiç saçlı olamayacağım
  • Yaşınız 23

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2021, 16:06:56 »
Eşer şahin bey uygun değil diyorsa sanırım greftler çengelli kökler kopuyor alırken doğrudur saç ekimine uygun değilsindir maalesef dostum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram