Son dönemde sürekli git gel durumundayım yaşım 23 sanki tüm dünya işi gücü bırakmış benim saçıma yoğunlaşmış gibi günde 4 5 kez duyduğum cümle haline geldi senin saçlarına noldu cümlesi artık psikolojimi bozacak seviyeye geldi.
İnternette araştırmadığım makale okumadığım yer kalmadı tıp fakültesindeki hocalarıma bile danıştım uzmanların söylediği saç dökülmesi için kullanma ama bu stres çekilecek cinsten değil.
Şuan tedavi olarak minoxil xpecia ketoral kullanıyorum.Fakat bunun yeterli olacağını düşünmüyorum bir antiandrojen eklemem gerekiyor diye düşünüyorum çünkü belirli bir yerde dökülmem yok özellikle tepe bölgesinde yoğun dökülmem var seyrelme şeklinde minoxili homojen uygulamak çok zor başladığım için tabiki de devam edeceğim.
MERAK ETTİĞİM KONUYSA ŞU İNTERNETTE PROPECİAHELP SİTESİNE GİRDİĞİMDE GÖRDÜĞÜM ŞEYLER KORKUNÇ TEK BİR HAP ALIP KALICI ETKİLER OLDU DİYEN BİLE VAR BÖYLE ETKİLELERLE KALICI OLARAK KARŞILAŞAN VAR MI çünkü bu stres cidden dayanılacak gibi değil artık işimi okul hayatımı bozacak seviyeye geldi ve bunu engelleyemem genetik yatkınlığım var en azından saç ektirecek seviyeye gelene kadar bu süreci uzatmak istiyorum 28-30 a kadar
Işıklı:
Işıksız: