Saç Ekimi Sonuçları
Hemen hemen aynı seviyede kalmış gibi kesinlikle minoksidil eklemeni tavsiye ederim.
Bence düşünmelisin, şimdi değil de ne zaman? Minoksidil sizin korktuğunuz gibi bir etken değil aksine çok faydalı zaten finasterid ve minoksidil birlikte kullanımı dışında bir alternatifinizin olduğunu düşünmüyorum.
. minoxun yarar sagladigini girmedim sac bile değil tuylenme yapiyor onuda belli araliklarla döküyor sonra yine aynı süreç sonra bundan bıkıp birakinca bu sefer olanda gidiyor
bi bitmediniz ***
Minox hayvan gibi saç çıkarıyor valla reddit tressless bakabilirsiniz. Ama pahalı ve sürdürülebilir değil bu yüzden. Her ay 100 lira vermek kolu iş değil bir noktadan sonra.
Hocam bu zamana kadar yine ucuzdu. Şahsen ben kutu fiyatı 50 TL'ye yakın aldım depoladım. Şuan internet dahil her yerde pahalı. Adamlar fiyatını bahane gösterselerdi şuana kadar çoktan başlamış olurlardı çünkü bu kadar pahalı değildi birkaç ay önce.
Valla uğraşmak istemiyorum yoksa 10 kişi toplanarak saf minoxidil alıp önümüzdeki beş sene boyunca minox derdinizi ortadan kaldırabilirim ama dediğim gibi almak basit ama millete öğretmek uğraşmak zor ürün zaten türkiyede satılıyor 1 kg 2100 tl 10 kişiden 210 tl eder bir minoxa 5 gram gidiyor 100 gram minox 5 grama böl aylık sonuç ortada ama işte uğraşmak zor .