Saç Ekimi Sonuçları
Hocam hayırlı olsun ekiminiz geçmiş olsun. Randevuyu ne zaman aldınız hocam? Görüştükten 2 gün sonraya mı verdiler tarihi yoksa daha önce mi aldınız?
Hayırlı uğurlu olsun. Planlamanız çok güzel olmuş. Şimdi ise sabırla beklemek var..
Hayırlı olsun saç ekiminiz. Her Asmed konusuna yazdığım gibi size de söylemeliyim planlamanız çok başarılı. Klasik Asmed planması ki zaten bu planlama için bile ne kadar uğraştıklarını sizde gözlerinizle şahit olmuşsunuzdur. Umarım başarılı bir sonuç alırsınız. Ben sürecinizinde yaptığınız ekim kadar keyifli geçeceğini düşünüyorum. Tek handikap havalar ısınmaya başladı, ilk zamanlar zordur sıcak havalarda yapılan ekimlerde
Çok teşekkür ederim.Çok teşekkür ederim. Aslında sıcaklar değil de boyun yastığı çok canımı sıkıyor. Yanlara da ekim yapıldığı için hiç hareket etmeden yatmak gerekiyor, boyun yastığı da beni cidden çok zorluyor. Bakalım 6 gün daha sabredeceğiz artık.
Koray Baba gene saç ekim piyasasına ders verir nitelikte ekim yapmış Alın bakın bu işi öğrenin demiş. Hayırlı olsun harika ekim çok özel açıklayıcı bir konu.
Hayırlı olsun Baba gene harika bir ekim yapmış maşallah ön çizgi tasarımı müthiş sanatsal ruh olacak insanda bu çizgi tasarımını yapabilmek için çok doğru tercih Asmed
Hayırlı olsun Asmed Saç ekimi konusunda bildiğim araştırdığım en iyi merkez ama her kes gidemez maddi sebeplerden ama işlerini alınan ücretin karşılığını vererek yapıyorlar o yüzden ben saygı duyuyorum harika ekim umarım mutlu olursunuz.
yıkamaları sabah akşam yap nemli kalsın kabuk dökümüne kadar . Çatlamalar normal ekim alanı sağlıklı dostum