Gönderen Konu: 23 Yaşındayım Saç Dökülmem ile ilgili fikir ve önerilerinize ihtiyacım var .  (Okunma sayısı 1041 defa)

BipBozuk

• Yeni üye
  • *
23 yaşındayım. Geçtiğimiz sene ocak ayından beri Saç dökülmesi ile uğraşıyorum. İçinde bulunduğum rahatsızlıktan ötürü  anksiyetesi yüksek bir gencim.
Alnım her zaman genişti(15 yasindaki halimide görmeniz için alnımın en net göründüğü halimi ekledim dediğim gibi alnım hep açıktı ve belli bir ön çizgi yoktu.) Ocak ayına kadar hiç saç ile ilgili sorunum olmamıştı. Hastaneye gittiğimde D vitamininin düşük olduğu söylendi ve takviye yapıldı. Ve yine saç dökülmesine başladığı zamandan beri bagirsak sıkıntısı yaşıyorum. endoskopi ve kolonoskopi sonuçlarım temiz çıkmıştı. Ama hala rahatsızdım.  Onun içinde tedavi başlandı lakin saç dökülmem devam ediyordu. 8 haziranda bulunduğum şehirden kalkıp İstanbula gidip nişantasinda bir estetik doktorunda Otolog Micro Greft (regenere activa) şlemi yapıldı.  Yapıldıktan iki ay sonra saç rengim ve kalınlığı yerine gelmişti lakin dökülme azda olsa devam ediyordu.  Önerisi üzerine Hair Forte sprey başladım. Bir sıkıntı yoktu mutluydum.Ama bu sene mart ayında ve nisan ayında aşırı bir dökülme yaşadım. İlk yaşadığım dökülmeden daha şiddetliydi. On çizgim ve çevresinde dökülme başladı bayağı seyrekleştiğini görüyorum. Aslında yeni saç çıkışıda var  veya minyatür saçları yeni zannediyorum.  Alnımı gün ışığında , tepe ve arka bölgemi yüksek spot ışığında çektim ve ekledim.
Zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Fikir ve önerilerinize ihtiyacım  var.

BipBozuk

• Yeni üye
  • *
Bunlar daha net.

Xeth

• Hero Member
Şakaklar ve ön çizgi için minoxidil tavsiye ederim
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

BipBozuk

• Yeni üye
  • *
Şakaklar ve ön çizgi için minoxidil tavsiye ederim

Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum,  sizin tedavinizi uzun zamandır takip ediyordum. Saç tipi açısından benziyoruz.

Xeth

• Hero Member

Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum,  sizin tedavinizi uzun zamandır takip ediyordum. Saç tipi açısından benziyoruz.

Evet ben de fotoğrafınızı ilk gördüğümde çok benzettim saç tipinizi
AlopexyT minoxidil (günde 8 fıs)
Finasterid 1.25 mg (her gün)
Yeşilçay (x1)
Clear şampuan
Magnezinc (günlük 1)
Setirizin 5mg

Bıraktıklarım; minoxil, bioxinin minoxidil, balen kabak, xpecia, loprox

Tedavi sürecim;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23060.0

kelaynak3636

• Sr. Member
15 yaşında daha az saçın varmış sanki
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

BipBozuk

• Yeni üye
  • *
15 yaşında daha az saçın varmış sanki
Babamda hep öyle söyler :) ilkokulda kel diye çok dalga geçtiler kompleksim ordan geliyor.

Facebook Twitter Instagram