Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası bir kaç soru  (Okunma sayısı 633 defa)

tozgur

• Jr. Member
  • **
Saç ekimi sonrası bir kaç soru
« : 15 Mayıs 2021, 12:38:27 »
Arkadaşlar selam
10.05.2021 tarihinde Ekim işlemim gerçekleşti. Ekim gününü dahil edersek 6. Gün bugün. 3. Günden itibaren ozon yağını Ekim yapılan bölgeye uyguluyorum. 4. Gün ilk yıkama yapıldı. Kliniğin verdiği losyon yerine phantenol sprey aldım daha rahat olur diye. Sabah phantenol spreyi Ekim yapılan yere ve donör bölgeye uygulayıp bekletiyorum. Sonra kliniğin şampuanı ile duruluyorum. Saçlar kuruyunca ozon yağını sürüyorum. Sanırım bu kısma kadar her şey düzgün. Sormak istediğim şey donör bölge için phantenol sprey haricinde bir şey kullanmadım. Ekstra bir şey yapmama gerek var mı?

Diğer sorum ise takviye olarak proscar ve xpecia aldım. Proscarı 5 e bölmek gerçekten sıkıntı, propecia çok pahalı. Bunun yerine avodart dutasterid kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Son olarak ödem azalsa da yüzümde hâlâ var gibi bu normal midir?

tozgur

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ekimi sonrası bir kaç soru
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2021, 15:03:04 »
Yok mu yorum yapabilecek kimse?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2021, 15:09:18 »
Dut için erken kullanmayın, genelde 12 ay fin kullanıp sonuç alamayanlar ve yan etki şikayeti olmayanlar duta geçiyor, proscarın üçgen şeklinde zaten, sivri ucunu ısırıp gerisini çöpe atabilirsiniz kullanımı kolay olur, yada hap kesiciler var ancak onlarda çok parçalıyor.

Ödem için bol su için, buz uygulayabilirsiniz ancak bi kaç güne geçmiş olur zaten.

John Keller

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 15 Mayıs 2021, 15:25:12 »
Proscarı jiletle 4'e bölüp kullanabilirsin, hapı çıkarırken üstündeki jelatini bir baştan açıp kalan  3 tanesini içine koyup üstünü bantlayıp koyun buzdolabına veya serin bir yere.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 15 Mayıs 2021, 15:38:51 »
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu ödemin suratta kalması gibi bir durum olmaz değil mi eninde sonunda geçecektir. Yüzüm falan şiş can sıkıyor bayağı :)

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2021, 15:41:20 »
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu ödemin suratta kalması gibi bir durum olmaz değil mi eninde sonunda geçecektir. Yüzüm falan şiş can sıkıyor bayağı :)
Kalmaz merak etmeyin bi kaç güne geçer, sırt üstü yatsaydınız daha iyi olurdu ancak olan olmuş, ödem atıcı ilaç verilmiştir onlarla beraber bol su işe yarar.

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2021, 15:44:41 »
Kalmaz merak etmeyin bi kaç güne geçer, sırt üstü yatsaydınız daha iyi olurdu ancak olan olmuş, ödem atıcı ilaç verilmiştir onlarla beraber bol su işe yarar.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim her konuda çok yardımcı oluyorsunuz. Gerçekten minnettarım.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 15 Mayıs 2021, 15:45:58 »
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim her konuda çok yardımcı oluyorsunuz. Gerçekten minnettarım.
Rica ederim. |-onayisareti-|

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 15 Mayıs 2021, 15:56:35 »
Sert bir zemine havlu serin tek katlı yada iki kat olacak şekilde , meyve bıçağıyla uzunlamasına göz kararı ikiye bölün , ikiye böldükten sonra ince uzun olan parçayı da ikiye bölün yine göz kararı . Ben her şeyi denedim en iyi böyle böldüm 😃

tozgur

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 15 Mayıs 2021, 20:01:49 »
Sert bir zemine havlu serin tek katlı yada iki kat olacak şekilde , meyve bıçağıyla uzunlamasına göz kararı ikiye bölün , ikiye böldükten sonra ince uzun olan parçayı da ikiye bölün yine göz kararı . Ben her şeyi denedim en iyi böyle böldüm 😃

Eyvallah hocam deneyeyim bakalım :)

Facebook Twitter Instagram