Gönderen Konu: Topical Fin nasıl yapılır?  (Okunma sayısı 5246 defa)

ahmetbird

• Full Member
Ynt: Topical Fin nasıl yapılır?
« Yanıtla #30 : 20 Mayıs 2021, 19:01:03 »
Karışımı önceki mesajlarda paylaştım diye vahiy gelmiyo bana kardeşim sadece şu mesajı bile atman yeterli olabilirdi önceki mesajlarımda karışımı paylaştım araştırıp bulabilirsin  diye son attığın mesajın uzunluğu yerine şunu yazmak daha basit bir de bana cevap vermesi şansmış pardon kral hazretleri rahatınızı bozduk

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 20 Mayıs 2021, 19:43:35 »
Arkadaslar bi eczaciyla anlasmistim minoxil icin bu geldi bana dipte cokme var normal mi? Karışımın icinde minoxil + azaleik asit + cinko hap var 4tane falan. Sizin siparis verdiklerinizde de boyle mi oluyor?
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #32 : 20 Mayıs 2021, 20:03:18 »
Bilmiyorum kardeşim öyle bir karışım yaptırmadım hiç.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 20 Mayıs 2021, 20:10:47 »
Arkadaslar bi eczaciyla anlasmistim minoxil icin bu geldi bana dipte cokme var normal mi? Karışımın icinde minoxil + azaleik asit + cinko hap var 4tane falan. Sizin siparis verdiklerinizde de boyle mi oluyor?

İyi süzememiş çalkalayıp kullanın bittikten sonra eczacıyı uyarın ve damlalık ile kullanın sprey ile kullanırsanız sprey kısmı tıkanabilir.

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 20 Mayıs 2021, 20:11:24 »
Karışımı önceki mesajlarda paylaştım diye vahiy gelmiyo bana kardeşim sadece şu mesajı bile atman yeterli olabilirdi önceki mesajlarımda karışımı paylaştım araştırıp bulabilirsin  diye son attığın mesajın uzunluğu yerine şunu yazmak daha basit bir de bana cevap vermesi şansmış pardon kral hazretleri rahatınızı bozduk

Estağfurullah gülüm hayırlı saç çıkışları dilerim

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 20 Mayıs 2021, 20:25:16 »

İyi süzememiş çalkalayıp kullanın bittikten sonra eczacıyı uyarın ve damlalık ile kullanın sprey ile kullanırsanız sprey kısmı tıkanabilir.

Cok tesekkurler
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Facebook Twitter Instagram