Gönderen Konu: Topical Fin nasıl yapılır?  (Okunma sayısı 5243 defa)

qew1978

• Full Member
Ynt: Topical Fin nasıl yapılır?
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2021, 14:29:53 »
bunu söyleyenler var açıkçası spiro için bu doğru okuduğuma göre,  ama fin ve dutta serum dht değişmeden veya yüzde 25 gibi gayet kabul edilebilir bir seviyede düşüşle oral kullanıma yakın sonuçlar alınabiliyor

E madem topikal olarak ise yariyordu biz bosuna mi o kadar hap ictik babayigit?

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2021, 15:40:44 »
E madem topikal olarak ise yariyordu biz bosuna mi o kadar hap ictik babayigit?

hap içmek daha kolay niye losyonla uğraşalım ki

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

qew1978

• Full Member
« Yanıtla #17 : 16 Mayıs 2021, 15:48:45 »
hap içmek daha kolay niye losyonla uğraşalım ki

E sen yazmissin, topikal uygulama ayni etkiyi serum dht'yi sadece %25 dusurerek veriyormus. Oralda %90, neden bosu bosuna serum dht'yi bu kadar dusurup tonla yan etki yasayalim ki. Yoksa ben mi yanlis anladim yazdigini?
dutasteride 0.5 mg
oral minoxidil 2.5 mg

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2021, 16:37:43 »

Nasıl topikal finasterid diye bir şey yok 100 ml içine 250 mg atılmalı ve profesyonel şekilde yapılmalıdır topikal finasterid jel bile var.
jeline lafim yok ama finasteridi alıp direk toz yapıp kullanmak olmuyor iste hocam bide siz 250mg den bahsediyorsunuz günlük kullanımda vücuda giricek fin oranı belli değil zaten katı birşey gozenekleri tikayabilir molekülleri büyük ancak dutasteridde işler farklı deriden emilim mevcut küçük hesaplamayla 60 ml minoxa kac tane atıp kullanacağınıza karar verebiliyorsunuz velakin dutasteridli mezoterapi mevcuttur peki neden finasteridli mezoterapi mevcut değil sorarım size

oralminoxidil

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 16 Mayıs 2021, 18:04:58 »
E sen yazmissin, topikal uygulama ayni etkiyi serum dht'yi sadece %25 dusurerek veriyormus. Oralda %90, neden bosu bosuna serum dht'yi bu kadar dusurup tonla yan etki yasayalim ki. Yoksa ben mi yanlis anladim yazdigini?

yanetki yaşamayan büyük çoğunluk hap ile devam ediyor hocam. yanetki yoksa neden her gün losyon sürmekle uğraşsınlar ki

Dutasteride haftada 2
5-10 ml Oral Hint Yağı
Vit D
Keçiboynuzu ve karadut özü
Magnezyum
İyot
SAÇ DÖKÜLMESİ KILAVUZU
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18975

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 16 Mayıs 2021, 19:13:02 »
jeline lafim yok ama finasteridi alıp direk toz yapıp kullanmak olmuyor iste hocam bide siz 250mg den bahsediyorsunuz günlük kullanımda vücuda giricek fin oranı belli değil zaten katı birşey gozenekleri tikayabilir molekülleri büyük ancak dutasteridde işler farklı deriden emilim mevcut küçük hesaplamayla 60 ml minoxa kac tane atıp kullanacağınıza karar verebiliyorsunuz velakin dutasteridli mezoterapi mevcuttur peki neden finasteridli mezoterapi mevcut değil sorarım size

Finasterid zaten toz halinde alkol ile çözülüyor yani 2 kutu proscarı ezip mi katıyorlar zannediyorsunuz tabiki hayır gözenek tıkama diye bir şey yok bunu kim ortaya attı yahu saç gözeneğini tıkamak için enjektör ile gözenekten içeri girip orayı doldurmak ile ancak kapanır imkansız bir şey gözenek kapanması adam alır kafasına göre finasterid spreyi yapar sıcak banyo havuzundan geçirmeden kafasına sıkarsa oho hiç bir fayda görmediği gibi zararıda olur. Finasteride deriden emilim mevcut emilim mevcut olmasa kadınlar dokunmasın dokunan doktora gözüksün diye uyarıyı neden koydular madem emilmiyorsa, finasterid mezoterapi mevcut olamaz olsada faydası dutasterid kadar olmaz dut tip1 tip 2 baskılıyor çünkü. İki ilacın etki mekanizması çok farklı mezoterapi olması için ama sen finasterid minox karışımını enjektör ile çektirip kafa derisine enjekte edebilirsin bunda bir şey yok bu işlere 2 sene mi verdim iki senedir de saf minox karışımı ve birden çok eklenti ekleyerek kullanıyorum şuan saçlarım nw1  dökülme döngü vs yaşamadım , saf minox ve finasterid karışımı kullanan arkadaşım şaçları lise yıllarına döndü yani ben gözümle gördüğüm denediğim şeyleri burada paylaşırım bir şeyi doğru yaparsanız güzel sonuçlar elde edebilirsiniz ama merdiven altı misali burada bazen görüyorum adam dutasterid enjektör ile çekip minoxa döküyor  :)

Bide senin saçların ne durumda en azından nw skalasında ne durumda veya resim var sa görmek isterim bazen adamla tartışıyoruz adam nw6-7 çıkıyor kendimi yoruyorum
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 19:20:23 Gönderen: Execuvite »

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 16 Mayıs 2021, 19:34:23 »
Finasterid zaten toz halinde alkol ile çözülüyor yani 2 kutu proscarı ezip mi katıyorlar zannediyorsunuz tabiki hayır gözenek tıkama diye bir şey yok bunu kim ortaya attı yahu saç gözeneğini tıkamak için enjektör ile gözenekten içeri girip orayı doldurmak ile ancak kapanır imkansız bir şey gözenek kapanması adam alır kafasına göre finasterid spreyi yapar sıcak banyo havuzundan geçirmeden kafasına sıkarsa oho hiç bir fayda görmediği gibi zararıda olur. Finasteride deriden emilim mevcut emilim mevcut olmasa kadınlar dokunmasın dokunan doktora gözüksün diye uyarıyı neden koydular madem emilmiyorsa, finasterid mezoterapi mevcut olamaz olsada faydası dutasterid kadar olmaz dut tip1 tip 2 baskılıyor çünkü. İki ilacın etki mekanizması çok farklı mezoterapi olması için ama sen finasterid minox karışımını enjektör ile çektirip kafa derisine enjekte edebilirsin bunda bir şey yok bu işlere 2 sene mi verdim iki senedir de saf minox karışımı ve birden çok eklenti ekleyerek kullanıyorum şuan saçlarım nw1  dökülme döngü vs yaşamadım , saf minox ve finasterid karışımı kullanan arkadaşım şaçları lise yıllarına döndü yani ben gözümle gördüğüm denediğim şeyleri burada paylaşırım bir şeyi doğru yaparsanız güzel sonuçlar elde edebilirsiniz ama merdiven altı misali burada bazen görüyorum adam dutasterid enjektör ile çekip minoxa döküyor  :)

Bide senin saçların ne durumda en azından nw skalasında ne durumda veya resim var sa görmek isterim bazen adamla tartışıyoruz adam nw6-7 çıkıyor kendimi yoruyorum
amacım tartışmak değil hocam kesinlikle yanlış anlamayın :) ben görüp duyduğum bilgileri aktarıyorum yanlisim olabilir sizin sayenizde bir kac sey öğrendim misal finasteridde en ile dokunulmasin kadınlar için olan yazıyı bilmiyordum benim saçlar nw3 minox ile oral finasteride basladim bu sekilde ilerliyorum dokulmem %70 azaldı suan için bu arada bahsettiğiniz arkadaşlarınız  minox ile finasterid karisiminda 60ml minoxa kac adet finasterid atiyorlar hani anlamadığım  şey hocam 100 ml için 250 mg finasterid çok fazla değilmi yan etki yapmazmi sonuçta yan etki görmemek için topik kullanıyorlar

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 16 Mayıs 2021, 20:09:34 »
amacım tartışmak değil hocam kesinlikle yanlış anlamayın :) ben görüp duyduğum bilgileri aktarıyorum yanlisim olabilir sizin sayenizde bir kac sey öğrendim misal finasteridde en ile dokunulmasin kadınlar için olan yazıyı bilmiyordum benim saçlar nw3 minox ile oral finasteride basladim bu sekilde ilerliyorum dokulmem %70 azaldı suan için bu arada bahsettiğiniz arkadaşlarınız  minox ile finasterid karisiminda 60ml minoxa kac adet finasterid atiyorlar hani anlamadığım  şey hocam 100 ml için 250 mg finasterid çok fazla değilmi yan etki yapmazmi sonuçta yan etki görmemek için topik kullanıyorlar

Yok canım tartışabiliriz burası forum hocam, öncelikle arkadaşlarım minoxidilin içine 100 ml olarak yaptırıyorlar eczaneye içine hap atmıyorlar finasteride toz olarak elde ediyorlar. 250 mg finasterid her 10 damlada 4 mg eşit, ama emilim oral kadar iyi olmadığı için ve direk etki mekanızması oral gibi olmadığı için yan etki çok nadir oluyor en büyük yan etki baş ağrısı idi 2 gün sonra geçti. Yani emilen şey 0.50 mg civarı oluyor minox finasterid azelaik asit ve bir çok vitamin içeriğe eklenip sonuç alınıyor.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 19 Mayıs 2021, 04:09:49 »
Reis sana özelden ulaşmaya çalıştım ama engellemişsin neden engelledinki
  • Yaşınız 25

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 19 Mayıs 2021, 09:56:02 »
seni neden engelliyim kardeşim o bahsettigin şey bendede oluyor sen mesaj at gelir yinede

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 19 Mayıs 2021, 11:28:11 »

Mesajlarım sadece adminlere açıktır hocam engelleme durumu yoktur yanlış anlamayın

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #26 : 19 Mayıs 2021, 11:39:00 »
Kardeşim eczanede yaptırdığın karışımı oranlarıyla özelden iletir misin?
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 20 Mayıs 2021, 05:07:30 »
Mesajlarım sadece adminlere açıktır hocam engelleme durumu yoktur yanlış anlamayın
Reis nerde nasıl yapılıyor söyle oranlarını felan bizde eczacimiza yaptiralim
  • Yaşınız 25

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #28 : 20 Mayıs 2021, 15:30:19 »
Maalesef arkadaş özel süper güçlü gizli iksiri kendisine saklamak istiyor herhalde. Özelden sorduktan sonra da mesajlarını sadece adminlere açmış.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 20 Mayıs 2021, 18:10:58 »
Maalesef arkadaş özel süper güçlü gizli iksiri kendisine saklamak istiyor herhalde. Özelden sorduktan sonra da mesajlarını sadece adminlere açmış.

Özel süper gizli iksirimi daha çok yazdım forumda profilime girip iletiler kısmından mesaj geçmişimi okuma zahmeti gösterirsen formülü görebilirsin aynı zamanda bunu hangi eczaneler yapıyor ediyor hep yazmışım biraz araştırmacı olup forumda gezinirseniz konusunuda görürsünüz, sen ve bir çok kişiye artık bunu yazmaktan bıktığım için mesaj yolumu kapattım şuan senin mesajına cevap vermem bile şans .  Biraz mesaj yazarken geniş açı ile düşünelim ve önyargılı olmayalım

Facebook Twitter Instagram