Hocam her gün Avodart fazla değil mi?
Ben zamanında Fin asla başlamam diyordum ama başladım sonra ve çok iyi oldu başladığım. Yan etki de görmedim sanırım
Ama bu Avodart'tan çekiniyorum nedense. Buna başlamam işte sanırım
Kardeşim maalesef bunun cevabı bende yok bir tane doktordan görmüştüm bu tedaviyi Allah Teala’ya sığındım uyguluyorum
Kimisi xpeciadan kaçıyor kimisi hrt ye kadar vardırıyor ben avodarttan yana kullandım hakkımı:)
İlk baş dut tercih sebebim o doktordu ama araştırınca fin tercih etmeme sebebim dutun daha sonra çıkmış olması ve daha kararlı bir etken olması gibi şeylere dönüştü. Ha dut da bazısında işe yaramıyor bazısında yarıyor yan etki yapıyor bazısı tatmin olmuyor ama hamdolsun bende çok işe yaradı yan etki de hayatımın akışını bozacak şekilde olmadı inşallah bundan sonra da olmaz, hepimizin diğer organlarını da muhafaza buyursun inşallah Rabbim.
Hepimiz deneysel bir tedavi uyguluyoruz özelde ha günlük 1 mg finle 10 fıs min artık kabul görmüş deneysellikten çıkmış tedavi ama yine de tedirgin ediyor insanı. Keşke kesin konuşabilsem ama saç istiyorsak şu anda dediğin gibi günlük 1 mg fin almamız lazım durum bu