Saç Ekimi Sonuçları
Kesinlikle dediğine katılıyorum abi 3 numara da çok seyrek görülen saçlarım uzunken aslan yelesi gibi duruyor bu gerçekten öyle ve nedense yağlıyken aşırı hacim kaybı oluyor sacta
abi kirkland minox arıyorsan vitaministe sitesine bakabilirsin güvenilir gözüküyor.
Kardeşim teşekkür ederim ben de gördüm ama cesaret edemedim açıkçası. Bir de isyanım var bu ürünün en babası 40 dolar biz 1500 vereceğiz ki piyasadan içinde yüzde 5 ten az minoxidil olduğu için toplatılan ürünleri 200-250 verdiğimizi düşünürsek yine az ama neden 3 katına alıyoruz kirklandı
bunun cevabını sende iyi biliyorsun usta burası türkiye. kıçı kırık kepekli minoxile bile 200 lira veriyoruz bence biraz kesenin ağzını açıp kirkland almak daha mantıklı.
Ben kullandım Bioxcin'in Biotin şampuanını ama tek hatırladığım kokusunun güzel olmasıydı galiba. Sanırım o zamanlar Fin kullanmıyordum. Fin kullanınca dökülme durduTermal su var galiba içinde. Bence iyi şampuanBen de Bioxcin şampuana geçiyorum bu arada. Bioxcin'in Siyah Sarımsaklı Şampuanını alacağım. Dökülme neredeyse olmadığı için Forte olanını almaya gerek duymadım