Hocam avodarta başladıktan ne kadar süre sonra dökülmeyi durdurdu,benim 1.5 kutu bitti ama hala hiçbir şey yok
Kardeşim yaş ve metabolizma hızı, kellik durumu gibi unsurlardan dolayı benimle kıyaslaman mantıksız olur motivasyonunu düşürür. Ayrıca dökülmem devam ediyor biyolojik olarak dökülmenin durması ihtimali yok saç doğal bir döngü içinde doğuyor ölüyor.
Şöyle izah edeyim ben tamamen kelken(minyatürleşme bile bitip saçsız deri modundayken) ve yaşım 34 ken metabolizmam yavaşlamış hormonlarım oturmuşken tedaviye başladım ve dht baskısından uyanamayan kökler kurtuldu ve saç çıkmaya başladı ama dökülmem hala devam ediyor mesela tedavimin 4-6 ay arasındaki sağlıklı saçlara sahip değilim.
Seninde dökülmen devam edecek sağlıksız saçlar ya da ömrünü tamamlayanlar dökülecek yenileri çıkacak daha güçlü kalın saçların olacak ve her zaman dht bloke kullanmadığın senaryodan daha iyi bir saçın olacak.
Bir abin olarak da yaşın itibariyle hormon baskılarken kendine dikkat etmeni tavsiye ederim. Anlatamadıysam belirt ya da başka soruların olursa buradayım inşallah