Abi atleti boşver de bak bu fotoğraflar çok daha iyi çekilmiş kesinlikle toparlamışsın abi yani bak ben bu konuları bu aralar çok taktığım için diyorum en eski resimlerine kadar indirip baktım arada dağlar kadar fark var kesinlikle maşallah diyeyim nazarımız falan değmesin ben 22 yaşındayım beni geçmişsin bence kesinlikle şakaklar için moral bozmadan tedaviyi aksatmadan tempoyu düşürmeden devam et döngü de geçmiş zaten yola devam sorun yok gibi görünüyor ama oral minoxidil kafama takıldı umarım bir sorun çıkarmaz abi yanlış anlama sen daha iyi bilirsin ama ben çok araştırdım oral minoxidil doğrudan kalbe bile etki ediyor kesinlikle seni sevdiğim ve sana saygı duyduğum için diyorum bunları ama gerek var mıydı be abim zaten çok çok iyi bir topikal minoxidil responder örneğisin tropikal olarak devam etsen senin için daha risksiz bir yol olur ama sen kendine daha önce de belirttiğin gibi kullanım açısından bunu daha rahat gördüğünü dile getirmiştin her neyse iyi dileklerimiz seninle bakalım saygılar abi
kardeşim çok teşekkür ederim ben de seni çok seviyorum inşallah sen de kısa sürede istediğin seviyeye ulaşırsın tedavinle.
senin dökülme agresif yaşlardasın ben büyük ihtimal yaşımın avantajını da kullanıyorum. tedaviye devam gittiği yere kadar inşallah kısa sürede farklı teknolojiler tedaviler çıkar da rahatlarız
oral minox konusuna gelince ben zaten günde 10 fıstan 100 mg kafama sürüyordum hem de iğneyle kanatarak yani tahminimce 2.5 mg den daha fazlası dolaşıma katılıyordu benim biraz içimi rahatlatan o oluyor yan etki de yok şimdilik ama dediğin gibi kalp bu yan etkisi vücut kıllanması gibi bir şey olmaz
tekrar teşekkür ederim sevgiler kardeşim