tedavimde hiç bir şey kullanmadım arkadaşlar sadece aklıma geldikçe özellikle tv başında maç ve film izlerken arada masaj yaptım saçlarıma .öyle bellirli bir masaj tenkniğide kullanmadım sadece parmaklarımla kafamı hamur yoğurur gibi yoğurdum. saç dökülmem şu sıra sıfıra indi diyebilirim hatta resimlerdekinden çok daha iyi durumda.çizgideki minyatürleşmiş saçlar bile canlandı tekrar eski formuna geri döndü.
aslında bu paylaşımı yapmamın nedeni stresin önemli bir saç dökülmesi nedeni olduğunu göstermekti.bir yıl öncesine kadar oldukça stresli bir hayatım vardı sonra evlendim ve beraberinde iş değişikliği oldu .bu dönemden sonra hayatımda stres ,sıkıntı yüzde 80 azaldı diyebilirim.bana göre saçlarımın asıl dökülme sebebi yaşadığım stresli ve sıkıntılı hayattı .ağır bir işim vardı ve hayatımda düzen yoktu ve ayrıca çok az uyuyordum bütün bunlar bende aşırı saç dökülmesine sebep oldu.
şu anki geri kazanımlarda masajın ne kadar etkisi oldu emin değilim yalnız bu geri dönüşteki en büyük faktör yaşam tarzı değişikliği ve stresin hayatımdan çok azalması oldu diyebilirim.
şampuan olarakta clear kömür özlü şampuan kullandım basit bir market şampuanı.faydası olduğunu sanmıyorum ama genede belirtmek istedim.
Hayatında refah ve kalitenin artmasına sevindim gözün Aydın Allah Mesut etsin kardeşim işinde de başarılar dilerim. Keşke bizimki de stresten olsaydı diyeceğim de yanlış olacak çok şükür halimize varsın tek derdimiz genetik saç dökülmesi olsun
O derece hafif bir masajın maşallah sıkıntısız olan genetiğine azıcık kanlanmadan başka faydasının olduğunu düşünmüyorum açıkçası her şeyiyle psikolojik bir tedavi olmuş seninki sanki ama sonuç seni mutlu ettiyse ne güzel
Şampuan konusunda da aynı fikirdeyim önceliğim şampuan olmadığı için şu an ketoralla seviyeli bir ilişki yaşıyorum nizoral ve revita arıyorum bulabilen varsa bilgilendirirse memnun olurum.