Hayır inflamasyonun sonucu dht birikmesi kalsifikasyon. Ben dht azaltmadan koruyom saçları vallaha bak. Finasterid ten daha fazla faydası oldu bana inflamasyon azaltmanın deriyi esnetmenin. Dht yine bloklayın ona bişey diyemeyiz de önce inflamasyon azalacak kafa derisi gerginse esnetilecdk dht bloklarsa daha iyi olur. Bi sürü konu var fino dutasterid kullanıyorum hiç bi faydası yok diye. Kafa derisi gerilmişse kemikler büyüyüp deriyi kastırıyorsa dht bloklasan ne olur
Scalpı esnetmeye başladığımdan beri saçlarda ciddi kalınlaşma oldu bi sürü batan saçlar var dht bloklamadan nasıl oluyo? Dermastamp neden işe yarıyor dht bloklamadan?. Minox nasıl işe yarıyor dht bloklamıyoki damar genişletiyo kan dolaşımı artıyo. Önemli olan kan dolaşımını bi şekilde artırmak
Normalde fizyolojide inflamasyon olan yerde kalsiyum birikir. Dht anti inflamatuvar olduğu için inflamasyon olan bölgeye geldiği söyleniyor. Bunun sonucunda saçları minyatürize edip döküyor değil mi? Evet bunun böyle olması gerekiyor. Fakat her zaman doğru değil. Senin dediğin şey kafa gerginse inflamasyon varsa ilaçlar işe yaramaz. Ona eyvallah bir şey demiyorum. Ama sen dht hiç kurcalama sadece gerginlik ve inflamasyonla mücadele et. Yine de saçların dökülecek. Çünkü inflamasyonu orada bitiremezsin imkanı yok bunun.
Minoxla saç çıkıyor demişsin, kafan gerginse inflamasyon varsa yine vereceğin yanıt aşırı azalır. Zaten kafa gerginliğine lafım yok. Dht blocklamadığın sürece o inflamasyon orada tekrardan artacak. Gün içinde 24 saat masaj yapmadığın sürece kafan gün içinde yine sertleşecek.
Kısaca masajın dermarollerin tek başına adamın saçlarını korumada yetersiz olacağını söyleyebilirim. Dht bloklamak şart.