bugün 153gün resimlerimi Cansu Bilgili hanima whatsapp üzeri paylastim.
ve kendisine kanal acimi sirasinda yakin acayim derken olusturulan kesiler dokuya zarar verdigi icin bu durumun oldugunu yazdim..
Cansu hanim hemen beni telefonla aradi.
bunun kanal yakin acma durumuyla olmadigini , islemi yapanlarin hata yapmiyacaklarin anlamina gelmedigini ama bundan olma imkaninin mümkün olmadigini. bu islemi hergün yaptiklarini yani sadece banami denkgeldigini söyledi.
benim ekimle ilgili bütün resimleri su an incelemede oldugunu . ve kesinlikle parayla ilgisinin olmadigini neden bu durum oldugunu ögrenmek istedigini.
2018 nisan aynida beni merkezde bekledigini söyledi. ve ozaman neden oldugunu ögrenebilmek icin.
son olarakta yorumlari takip ettigini ama dogru olmadigi gibi bir cümle söyledi tam anliyamadim.. acaba burayimi kastetti.
ALLAhim sen bana güc ve sabir ver , hergün bu piskolojile uyanmak gercekten cok zor.
Bu demek oluyor Ki, diğer hastaları sizden daha az stresli imiş.bumudur yani...
Kabukların olduğu yerlerde enfeksiyon oluşmuş, bunun sebebi Tabiki o bölgenin mikrop kapması ile alakalı fakat zaten kanal açar iken küçük kesilerin açılma gerekliliği bu durumu minimize etmek. Sonuçta kesiler dikkatsizce açılır ise doku tahriş olursa mikrop kapma oranı artıyor. Keşke ilk günlerden takibi sağlanıp antibiyotik kullanımı sağlansa idi.
Tabi ekimciniZ daha iyi bilir... onların fikirlerinizde almak gerekir. Madem ki forumu takip ediyorlar, kendileride bu tip vakaların sebepleri hakkında fikirlerini beyan edebilirler.
Allah sabır versin kardesim... moralini yüksek tut neyseki donorunuz hala düzeltme Ekim’ine cevap verebilecek durumda.