Gönderen Konu: Clinichair Izmir 29.06.2017, 3800 greft  (Okunma sayısı 61742 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Ynt: Clinichair Izmir 29.06.2017, 3800 greft
« Yanıtla #30 : 09 Kasım 2017, 20:10:20 »
ekimi emre bey ve 2 bayan ekibi yapti, adlarini su an hatirlamiyorum.
beni düsündüren emre beyin ekim öncesi 1-2 igne hissedecegimi sonrada birsey hissetmiyecegimi söylemesi . ama kanal acimi sirasinda birkac defa cok acidi bu bölgelere tekrar anestezi yapti .
artik o bölgelermi yara olan bilmiyrorum.

tüm yara olan yerler maalesef bos , su an yapacak birsey yok 6 ayi bekleyip görecegim.

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 26 Kasım 2017, 13:07:30 »
150. Gün fazla söze gerek yok durum ortada. sürec devam etsede benim icin clinichair bitmistir.
en son olarak düsüncelerimi ve gidisatla ilgili mesaj yazdim Gülsüm hanima . sürecin devam ettigini ama olumsuz gidsat sonu para iadesi isteyecegimi. tabiki geri dönüs yapmadilar.

durumu ve resimlerimi Koray Erdogan hocaya gönderdim.
Bilge hanim yardimci oldu.
sürecimin devam ettigi ve ekimimin daha yeni olmasi , cikislarin devam etmes ve tamamen stabilize olmasi 15 ay a kadar sürebilirmis.
artik 10 ay sonra Koray hocaya
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2017, 13:11:32 Gönderen: aksamci »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 28 Kasım 2017, 01:00:21 »
Bence her şey yolunda değil ,o kabuklar inşallah enfeksiyona dönüşmez. Bir hafta olmuş normal demeleri çok acaip,antibiyotikle önlem alınması gerekir bence.
en başından belirtmiş reciproc Ama saçınızı eken merkez bunu görememiş yazık.
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 28 Kasım 2017, 14:46:37 »

beni Clinichair sahibi Cansu Bilgi hanim telefonla aradi.

kendisinin durumla ilgi üzgün olduklarini , bu sekil olarak yara iyilesme durumunu dünyada ilk defa gördügünü ,kendilerine cevaplayamadiklarini .
kisinin yara iyilesme durumuyla alakalimi ,yoksa gizli seker hastaligimi.......
sürecimin daha devam ettigini , ve her ay resimleri direk Cansu hanima göndermemi istedi.

neden böyle oldugunu arastirmak icin beni bazi testler ve konroller yapmak istedigini söyledi

ben almanyada yasiyorum , bana yaklasik 5 saat uzakligindaki sehirde istersem bulusabilecegimizi , yada izmire clinichair merkeze gelmemi istedi .
kesinlikle maddiyatin kendileri icin önemi yokmus, neden böyle oldu !

Cansu hanima bu forumdan bahsettim , hayir bilmiyorum dedi.

benim belki tecrübesiz oldugumu ama burada okadar tecrübeli yardim sever arkadaslarin oldugunu .
benim bu durumumun düzgün,titiz, dogru yapilmadigi icin oldugunu söyledim.

kabul etmek istemedi
klinigi kendimin gördügümü nekadar temiz steril ortam oldugunu .

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 28 Kasım 2017, 16:56:25 »
Arkadaşım bu forumdan mutlaka haberleri olduğunu düşünüyorum ve takip ediyorlardır bence. Durum konusunda cevap vermeleri ve ilgilenmeleri olumlu yaklaşım bildiğim kadarıyla belli miktarda 2. ekimi ücretsiz yapıyorlar umarım gerekli ilgiyi gösterip istenilen sonuca ulaşmana destek olurlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 28 Kasım 2017, 17:47:24 »

beni Clinichair sahibi Cansu Bilgi hanim telefonla aradi.

kendisinin durumla ilgi üzgün olduklarini , bu sekil olarak yara iyilesme durumunu dünyada ilk defa gördügünü ,kendilerine cevaplayamadiklarini .
kisinin yara iyilesme durumuyla alakalimi ,yoksa gizli seker hastaligimi.......
sürecimin daha devam ettigini , ve her ay resimleri direk Cansu hanima göndermemi istedi.

neden böyle oldugunu arastirmak icin beni bazi testler ve konroller yapmak istedigini söyledi

ben almanyada yasiyorum , bana yaklasik 5 saat uzakligindaki sehirde istersem bulusabilecegimizi , yada izmire clinichair merkeze gelmemi istedi .
kesinlikle maddiyatin kendileri icin önemi yokmus, neden böyle oldu !

Cansu hanima bu forumdan bahsettim , hayir bilmiyorum dedi.

benim belki tecrübesiz oldugumu ama burada okadar tecrübeli yardim sever arkadaslarin oldugunu .
benim bu durumumun düzgün,titiz, dogru yapilmadigi icin oldugunu söyledim.

kabul etmek istemedi
klinigi kendimin gördügümü nekadar temiz steril ortam oldugunu .

Bu tarz vakalar dünyada ve forumda fazlası ile olduğu için bizlerin tecrübeleri  sadece araştıran kişiler olarak var umarım onlarda tecrübe edinir artık görmedikleri bu vaka hakkında nekroz diyoruz :) Sizi arayıp bu şekilde ilgili davranmaları güzel ama biraz geç kaldılar bu ilgiyi göstermeye sanki
Ve ben bu ilginin sebebinin sizin  buraya yazdıklarınızdan kaynaklı olabileceğini  düşünüyorum kendi düşüncem yanılabilirimde mantık olarak görüntü bu şekilde çünkü daha önce iletişime geçtiğinizde konu ile alakalı cevap vermediklerini söylemiştiniz.. tabi siz dün tekrar iletişime geçip geri dönüş olduysa ayrı konu neyse umarım sizin için hayırlı olur bundan sonrası  ayrıca süreç de devam etmekde 12 ay sonunda bakalım umarım 2 ci ekime gerek kalmaz Tekrar çok geçmiş olsun.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2017, 18:02:16 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 28 Kasım 2017, 18:15:20 »
Son günlerde böyle bir hata kabul etmeme furyası başladı.Dur bakalım nereye gidecek.
oluşan bu kabukları zaten temızleyememişler gönderip bepanten kullan demişler zaten temizlemeye  kalksalar altındaki greftlerde birlikte sökmek zorunda kalırlardı ve ben durumun ozaman farkında olmamalarına ihtimal vermiyorum bu işi yapan birinin farkında olmaması çok saçma olur.
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 28 Kasım 2017, 20:19:22 »
4 hafta senelik izinimde yaptirdim , ekim sonrasi daha 3 hafta türkiyede bulundum. yarayi kabugu ozaman gördüler .
ama hicbir müdahale yapmadilar sadece elle kontrol edildi greftler ele batiyorum diye ... losyonu sür yika baska yok . simdi düsündükce okadar sinir oluyorum..

sürec devam ederken sürekli Gülsüm hanima resim gönderdim, sürecin normal devam ettigini söyledi .
120 günde tekrar yazdim , yara olan bölgelerin beni endise ettigini ve yarali resmi tekrar Gülsüm hanima gönderdim .
Gülsüm hanimin cevabi . M.bey ben bu resmi daha önce görmemistim... orada zaten  korktugum basima geldi dedim.

Cansu hanimin beni aramasi benim icin fazla bir önemi yok .
durumun bu sekil olmasinin onlarida vicdanen rahatsiz ettigini kesin inaniyorum, onlarda istemez böyle olmasini.

ama benim güvenim clinichaire kalmadi , her nekadar 2ci ekimi yapmak isteselerde .
3800 az degil , tutan yada daha cikacak olan sayinin cok daha az olacagi kesin.

donör durumu 500, 1000 ... nekadar bilmiyorum.
o yüzden kendimi maddi ve moral olarak Koray Erdogan a hazirliyorum.
manuel ekim bu kesin.

152.gündeyim sürec devam ediyor , insallah daha birseyler olur .
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2017, 20:21:32 Gönderen: aksamci »

tuva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 28 Kasım 2017, 20:28:57 »
Size, 4.ay da bu resmi gonderdiginiz zaman,  bir sey yok mu dediler?
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2017, 20:31:30 Gönderen: Tuva »

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 28 Kasım 2017, 21:33:44 »
mesaji kopyala yapistir yaptim, son cümle dikkat.

M. bey bu fotoğrafı daha önce görmemiştim. Yara iyileşmesi bazı kişilerde ki çok nadir rastlarız bazı bölgelerde güç olabiliyor. Bir zarar görüp görmediği süreç tamamlandığında daha çok belli oluyor. Herhangi bir deformasyon olursa o bölgede rötuş hakkımızda hallederiz problem olmaz. Yara iyileşmesinin geç olmasından kaynaklanan bir gecikme olabilir bunu dediğim gibi ancak süreç devam ederken gözlemleyebiliriz. Genel olarak bakacak olursak gidişatımız normal ilerliyor şuanda.

Bu çok nadir karşılaşılan bir durum ve kişinin yara iyileşme süresiyle alakalı. ediğim gibi çok nadir rastlanır M. bey. Nedeni daha çok strestir. O bölgede herhangi bir deformasyon olursa lütfen merak etmeyin kafanıza takmayın. Her ne kadar sizin yara iyileşmenizle alakalı da olsa o kısmı ücretsiz olarak biz hallederiz.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2017, 21:36:21 Gönderen: aksamci »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 28 Kasım 2017, 21:46:44 »
Stress ile yakından uzaktan alakası Yok.. kanalları yakın acayım derken oluşturulan kesiler dokuya zarar verdiği için, yara kabuğu ve kanlanma kesi yuZeyi kadar degil sizdeki gibi büyük oluyor. Yuzey alanı genişledikçe mikrop kapma ve enfeksiyon riski artıyor ve nekroz dedikleri durumlar meydana geliyır. Süreciniz devam ediyor , iyileşme olacaktır... ama kapanacağını hiç sanmıyorum, bende çok çok daha minimal bir enfeksiyon durumu olmustu ve max 2.3 gün sürmüştü. Ona rağmen alakalı bölgede bir boşluk oluştu.
Revize edilebilir ama 2. Kez aynı merkeze güvenilir mi? Sizin kararınız.8. Ayın sonuna kadar bekleyip görüp ona göre karar verin.

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 28 Kasım 2017, 21:57:48 »
Stress ile yakından uzaktan alakası Yok.. kanalları yakın acayım derken oluşturulan kesiler dokuya zarar verdiği için, yara kabuğu ve kanlanma kesi yuZeyi kadar degil sizdeki gibi büyük oluyor. Yuzey alanı genişledikçe mikrop kapma ve enfeksiyon riski artıyor ve nekroz dedikleri durumlar meydana geliyır. Süreciniz devam ediyor , iyileşme olacaktır... ama kapanacağını hiç sanmıyorum, bende çok çok daha minimal bir enfeksiyon durumu olmustu ve max 2.3 gün sürmüştü. Ona rağmen alakalı bölgede bir boşluk oluştu.
Revize edilebilir ama 2. Kez aynı merkeze güvenilir mi? Sizin kararınız.8. Ayın sonuna kadar bekleyip görüp ona göre karar verin.

@sloocer
evet tam olarak iste öyle oldu , emre bey kanallari okadar cok hizli acti. hatta zaman zaman gururlandi hizli yaptigi icin.
bana kanal acimi öncesi 1-2 igneyi hissedecegimi sonrasinda birsey hissetmeden rahat gececegini söyledi . ama kanal acarken yer yer cok acidi ,demekki aciyan yerler hep o yara olan yerler.

of ya offff

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #42 : 28 Kasım 2017, 21:59:35 »
Basbayağ nekroze olmuş o alan,kişinin kendisinden kaynaklanma olasılığı düşük bence.genç yaşta ciddi bir kan hastalığı yada ileri derecede şeker hastası olmak lazım heralde,böyle bir ihtimal olsada ekim merkezinden kaynaklanma olasılığıda yüksek.
Madem kişinin kendisinden kaynaklandığını düşünüyorlar o zaman neden revizyonla halledilir deniliyor orasıda enterasan.
Birde aklıma gelmişken bu forumu bilmiyoruz demişler ama eskiden burqa nicki bir arkadaşımız vardı forumda buraya clinichair ile ilgili agresif tonda yorumlarda bulunmuştu ve bu yüzden  clinichairin kendisini  dava açmakla falan tehdit ettiğini yazıyordu,şimdi aradım o mesajları bulamadım .çok eski üye olduğum için gözümden kaçmadı bu konu.neyse burqa sallıyordur diyelim konu dallanmasın😃

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 28 Kasım 2017, 22:21:20 »

@sloocer
evet tam olarak iste öyle oldu , emre bey kanallari okadar cok hizli acti. hatta zaman zaman gururlandi hizli yaptigi icin.
bana kanal acimi öncesi 1-2 igneyi hissedecegimi sonrasinda birsey hissetmeden rahat gececegini söyledi . ama kanal acarken yer yer cok acidi ,demekki aciyan yerler hep o yara olan yerler.

of ya offff

Ekşm sırasında Ki acı onunla alakalı degil, uyustucuyu deriye zerk eder iken homojen bir şekilde yapamamışlar, normal şartlarda dogru şekilde itina ile yapılaydı uyuşma homojen olur asla hissetmez idin.

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 29 Kasım 2017, 14:32:21 »
bugün 153gün resimlerimi Cansu Bilgili hanima whatsapp üzeri paylastim.

ve kendisine kanal acimi sirasinda yakin acayim derken olusturulan kesiler dokuya zarar verdigi icin bu durumun oldugunu yazdim..

Cansu hanim hemen beni telefonla aradi.
bunun kanal yakin acma durumuyla olmadigini , islemi yapanlarin hata yapmiyacaklarin anlamina gelmedigini ama bundan olma imkaninin mümkün olmadigini. bu islemi hergün yaptiklarini yani sadece banami denkgeldigini söyledi.
benim ekimle ilgili bütün resimleri su an incelemede oldugunu . ve kesinlikle parayla ilgisinin olmadigini neden bu durum oldugunu ögrenmek istedigini.
2018 nisan aynida beni merkezde bekledigini söyledi. ve ozaman neden oldugunu ögrenebilmek icin.

son olarakta yorumlari takip ettigini ama dogru olmadigi gibi bir cümle söyledi tam anliyamadim.. acaba burayimi kastetti.

ALLAhim sen bana güc ve sabir ver , hergün bu piskolojile uyanmak gercekten cok zor.

Facebook Twitter Instagram