Gönderen Konu: Clinichair Izmir 29.06.2017, 3800 greft  (Okunma sayısı 61745 defa)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Ynt: Clinichair Izmir 29.06.2017, 3800 greft
« Yanıtla #91 : 16 Temmuz 2018, 20:52:00 »
son durum moralimi yüksek tutmaya calisiyorum tabiki kafada bir degisiklik yok .
artik kendimi 2ci ekime hazirliyorum tabiki clinichairde degil arastirmalar devam ediyor.

lütfen herkese bir örnek olsun benim yasadiklarim. kesinlikle iyi arastirilmasi gerekiyor. ben cok naiv davranip 3-5 ay icinde karar verdim birkac reklam resimlerine kandim ,izmir memleketim dedim tatil arasi yaptiririm dedim ama maalesef.
yüksek fiyatli yerleri direk elemistim oralari sosyete yerleridir diye düsünerek . ama bugün biliyorumki bu isi yapan 1-2-3 numara olanlar haric kimseye yaptirmam , maddi imkanim yoksa ozaman zaten bu ise girmem. 13 aydir yasadiklarim gercekten cok zor bir dönem .

kötü örnek de olsam  1 kardesime kararinda yardimci olabildiysem cok iyi , kimse bu yasadiklarimi yasamasin.

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 16 Temmuz 2018, 20:56:40 »
son durum moralimi yüksek tutmaya calisiyorum tabiki kafada bir degisiklik yok .
artik kendimi 2ci ekime hazirliyorum tabiki clinichairde degil arastirmalar devam ediyor.

lütfen herkese bir örnek olsun benim yasadiklarim. kesinlikle iyi arastirilmasi gerekiyor. ben cok naiv davranip 3-5 ay icinde karar verdim birkac reklam resimlerine kandim ,izmir memleketim dedim tatil arasi yaptiririm dedim ama maalesef.
yüksek fiyatli yerleri direk elemistim oralari sosyete yerleridir diye düsünerek . ama bugün biliyorumki bu isi yapan 1-2-3 numara olanlar haric kimseye yaptirmam , maddi imkanim yoksa ozaman zaten bu ise girmem. 13 aydir yasadiklarim gercekten cok zor bir dönem .

kötü örnek de olsam  1 kardesime kararinda yardimci olabildiysem cok iyi , kimse bu yasadiklarimi yasamasin.

aksamci arkadasim, iyi ki paylasiyosun bizle. ben foruma sirf bu yonu yuzunden uye oldum. ben izmirde ekitiricem, arastirma asamasindayim ve bana cok faydali oldu konun. eyvallah! insallah senin de duzelir

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 28 Temmuz 2018, 14:23:31 »
hocam en iyi olana git derim bu durum duzelecek insallah artik o kotu gunler geride kaldi.. izmir clinikhair dunyanin en kotu sac ekim yerleri siralamasina girmistir benim icin...

Sana o clinic feda olsun canin sag olsun duzeltilir arastirmalarini takip edecegim ve duzelecek insallah goreceksin hemde kisa surelerde...
bu surecte onlarin yaptigi yanlarina kalmaz sen cok efendi bir insansin onrayi unut guzel kardesim Allah zamani geldimi cezasini veriri sen kendine dikkat et gerisi muhim degil..  ve bu durumda olan cok ama cok arkadasla tanistim malesef hepimiz boyle uzuntuler yasaya biliriz... bu forumun acilma sebeblerinden biride saniyorum bu kotu ekimcileri ifsa etmek isteyen guzel bi kardesimizin eseridir ki ellerinden operim.. Allah razi oldum dedigi kullarindan eylesin

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 26 Ekim 2018, 20:45:43 »
16 ay .

ALLAHA sükürler olsun moralim ve sagligim cok iyi .
kendimi spora verdim ,böylelikle bu kötü ekimi ve süreci daha iyi atlatiyorum.

ALLAHin izniyle aralik 2018 de Dr.Koray Erdogan da ekim icin randevum alindi.

herseyde bir hayir varmis , demekki bu günleride yasamak gerekiyormus.

bu baslik altinda artik son resimlerimi paylasiyorum .

saçdelisi

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 26 Ekim 2018, 20:52:49 »
Abi bence donörün ve mevcut saçların cok iyi.Boşluklar net.Güzel bir rütuşla hersey yoluna girer.Morali yüksek tut.👍

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 09 Kasım 2018, 07:44:12 »
Gecmis olsun..... maalesef sorunlu olmus...
2. ekiminin (Aralik 2018) in linkini sonra buraya ativer... arkadaslar takip edebilsin...

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 09 Kasım 2018, 13:08:26 »
Öncelikle, bu kötü psikolojideyken bile sırf insanları bilinçlendirmek ve konuyu yarım bırakmamanız adına sizi cani gönülden tebrik ediyorum. Psikolojiniz bu haldeyken bunları yapmanızı takdir ettim. Şu forumda gördüğüm en kötü saç ekimi bu olabilir, o denli büyük bir nekrozu ben başka bir ekimde hatırlamıyorum. Koray Erdoğan'dan randevu aldıysanız, can sıkacak hiçbir şey yok. :) Bu kötü günleri geride bırakacağınıza şüphem yok.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 09 Kasım 2018, 13:59:58 »
Koray hoca bu saçı on numara toparlar, çok iyi bir karar vermişsin. Yeni ekimini merak ediyorum şimdiden. Hayırlı olsun, emeğine sağlık.

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 09 Kasım 2018, 15:47:26 »
Hocam ilk ekim kötü olmus fakat cok morelini bozma koray hoca bu saçların hakkından gelir.İçini ferah tut....

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 13 Kasım 2018, 21:01:26 »
Aksamci... 2. Ekimde sana kac greft ekilecek?

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 13 Kasım 2018, 21:51:40 »
2500 - 3000 arası. tabi net olarak ekim öncesi konsültasyonda belirlenecek.

muyar3500

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #102 : 27 Haziran 2019, 16:09:52 »
arkadaşlar öncelikle merhaba bende bir ekim maduru oldum izmirdde olsun benim için kolay olur diye ama iyi bir yer olsun istedim
bunun içinde ekol k.b.b. ile görüştüm en azından hastahane dedim bu arada 2. ekimim birinci ekimimi izmir su hastanesi ekibi yapmıştı oda ayrı bir hüsran dı ekilen sacın %30 u anca çıktı belki çıkmadı
2018 mart ayına ekol  hastanesinde operasyona girdim operasyon öncesinde doktor cenk melikoglu ile görüştüm daha önce operasyon geçirdiğim için bilinçli birşekilde operasyon hakkında herşeyi sordum ben operasyon öncesi ve sonrası prp yapılmasını istedim ki ekilen saç tellerinin çıkmasının daha sağlıklı olması için doktor bey bana yağ transferli ekimin daha iyi sonuç vereceğini söyledi prp den daha etkili ve süreci daha iyi etkilediğinden bahsetti ve bende   tamam dedin 20 gün önce yag transferi için operasyon geçirdin ve sonrasında da saç ekimini 2018 4. ayında gerçekleştirdik ekilen saçın bana göre %10 u anca çıkmıştır ekim sonrasında 3 ay sonra kontrole gittim sürecin normal oldugunu belirttiler 12 ay sonra tekrar gittim çünkü ekilen saçlar çıkmadı berberimde aynı seyi soyledi kontrole gittiğimde doktor bey bana yeniden ekim yapılması gerektiğini söyledi ve ben cok büyük bir hayal kırıklığına ugradım bağzı seyler tecrübe ile sabitmiş bunu anladım ben ekol k.b.b. hastanesinde yaptırdım ama hüsrana ugradım demem o ki ekim yaptıran kimsenin iyi sonuç aldıgını gözünüz ile görmeden hiç bir yere güvenmeyin çünkü bu işte en fazla 2 şansınız var 

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 27 Haziran 2019, 16:14:05 »
arkadaşlar öncelikle merhaba bende bir ekim maduru oldum izmirdde olsun benim için kolay olur diye ama iyi bir yer olsun istedim
bunun içinde ekol k.b.b. ile görüştüm en azından hastahane dedim bu arada 2. ekimim birinci ekimimi izmir su hastanesi ekibi yapmıştı oda ayrı bir hüsran dı ekilen sacın %30 u anca çıktı belki çıkmadı
2018 mart ayına ekol  hastanesinde operasyona girdim operasyon öncesinde doktor cenk melikoglu ile görüştüm daha önce operasyon geçirdiğim için bilinçli birşekilde operasyon hakkında herşeyi sordum ben operasyon öncesi ve sonrası prp yapılmasını istedim ki ekilen saç tellerinin çıkmasının daha sağlıklı olması için doktor bey bana yağ transferli ekimin daha iyi sonuç vereceğini söyledi prp den daha etkili ve süreci daha iyi etkilediğinden bahsetti ve bende   tamam dedin 20 gün önce yag transferi için operasyon geçirdin ve sonrasında da saç ekimini 2018 4. ayında gerçekleştirdik ekilen saçın bana göre %10 u anca çıkmıştır ekim sonrasında 3 ay sonra kontrole gittim sürecin normal oldugunu belirttiler 12 ay sonra tekrar gittim çünkü ekilen saçlar çıkmadı berberimde aynı seyi soyledi kontrole gittiğimde doktor bey bana yeniden ekim yapılması gerektiğini söyledi ve ben cok büyük bir hayal kırıklığına ugradım bağzı seyler tecrübe ile sabitmiş bunu anladım ben ekol k.b.b. hastanesinde yaptırdım ama hüsrana ugradım demem o ki ekim yaptıran kimsenin iyi sonuç aldıgını gözünüz ile görmeden hiç bir yere güvenmeyin çünkü bu işte en fazla 2 şansınız var

Kafaya yağ enjekte etmenin saça nasıl bir faydası varmış anlamadım abuk sabuk işlemler uydurup insanları kandırıyorlar bu forumu hiç daha önce incelemedin mi kardeşim?

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 27 Temmuz 2019, 19:12:14 »
.

Facebook Twitter Instagram